Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Με διαιτησία… η Ίντερ!

SERIE A’-
ΙΝΤΕΡ-ΝΑΠΟΛΙ: 1-0
Γήπεδο: Σαν Σίρο

Με γκολ του Λαουτάρο Μαρτίνεζ στις καθυστερήσεις (92′),η Ίντερ έριξε “σφαλιάρα” (1-0) στη Νάπολι, που τελείωσε το ματς με εννέα παίκτες και μείωσε τη μεταξύ τους βαθμολογική διαφορά, ενώ η Νάπολι έχασε έδαφος για την πρώτη θέση παρά την γκέλα της Γιουβέντους (2-2), νωρίτερα. Το παιχνίδι στην μεγαλύτερη διάρκεια του ήταν κακό με τις δυο ομάδες να μην μπορούν να βρουν τρόπο να σκοράρουν. Πέραν από την φάση του Ικάρντι και την μεγάλη ευκαιρία στην αρχή δεν υπήρχε κάτι άλλο που να είναι άξιο αναφοράς στο πρώτο ημίχρονο.

Ούτε το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με αξιώσεις, οι δυο ομάδες δεν κατάφερναν να βγάλουν κάτι καλό στο παιχνίδι τους, μέχρι το 83′  που οι ισορροπίες άλλαξαν όταν ο Κουλιμπαλί έκοψε τον Πολιτάνο όμως χρεώθηκε με φάουλ και είδε κίτρινη και αφού χειροκρότησε ειρωνικά τον διαιτητή, είδε δεύτερη και αποβλήθηκε. Στο επόμενο λεπτό την κεφαλιά του Ικάρντι έβγαλε ο Μέρετ και στο 89′ η ομάδα του Αντσελότι είχε πολύ μεγάλη και διπλή ευκαιρία όταν ο Ασαμόα έκοψε πάνω στη γραμμή το σουτ του Ζιενλίσνκι αφού πρώτα ο Χαντάνοβιτς απέκρουσε εκείνο του Ινσίνιε. Η απάντηση της Ίντερ ήρθε δύο λεπτά αργότερα, με τον Λαουτάρο Μαρτίνεζ, που είχε περάσει στο ματς στο 83’, να σημαδεύει σωστά και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα και να δίνει στην ομάδα του μια πολύ μεγάλη νίκη

Ιντερ (Λουτσιάνο Σπαλέτι): Χαντάνοβιτς, Ασαμόα, Σκρίνιαρ, Ντε Βράι, Ντ’ Αμπρόζιο, Μπρόζοβιτς, Μπόρχα Βαλέρο (64′ Βεσίνο), Ζοάο Μάριο (83′ Λαουτάρο), Πολιτάνο, Πέρισιτς (74′ Κεϊτά Μπαλντέ), Ικάρντι.

Νάπολι (Κάρλο Αντσελότι): Μέρετ, Καγιεχόν, Αλμπιόλ, Κουλιμπαλί, Μάριο Ρουί (78′ Γκουλάμ), Χάμσικ, Αλαν, Ζιενλίνσκι, Φαμπιάν Ρουίθ, Ινσίνιε, Μίλικ (70′ Μέρτενς).

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button