Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ολυμπιακός: Ξεκαθαρίζει την κατάσταση ο Κανός

Ο Κανός θα επιχειρήσει άμεσα να μείνει ελεύθερος από τη Μπρέντφορντ και στη συνέχεια ο Ολυμπιακός θα κάνει την κίνησή του. #stoiximan_slgr #olympiacosfc #SergiCanos #playoffs #SportsNews #season2022_2023

Ο Κανός θα επιχειρήσει άμεσα να μείνει ελεύθερος από τη Μπρέντφορντ και στη συνέχεια ο Ολυμπιακός θα κάνει την κίνησή του.

Ο δανεισμός του Σέρτζι Κανός στον Ολυμπιακό από τη Μπρέντφορντ λήγει ουσιαστικά το βράδυ της Κυριακής. Οι «ερυθρόλευκοι» θα ήθελαν να κρατήσουν τον Ισπανό εξτρέμ στο δυναμικό τους και ο παίκτης φαίνεται θετικός σε αυτό το ενδεχόμενο, ωστόσο προέχουν άλλα ζητήματα.

Το συμβόλαιο του Κανός με την αγγλική ομάδα λήγει το καλοκαίρι, ωστόσο υπάρχει ειδική ρήτρα για μονομερή ανανέωση της συνεργασίας για έναν ακόμη χρόνο, με απόφαση της Μπρέντφορντ.

Ο Ισπανός εξτρέμ θεωρεί ότι έχει κλείσει ο κύκλος του στους Άγγλους και θα ήθελε να μείνει ελεύθερος. Όπως δήλωσε και πρόσφατα, δεν πιστεύει ότι η ομάδα θα μπορέσει να αποκομίσει κέρδη αν του ανανεώσει το συμβόλαιο και περιμένει στη συνέχεια προτάσεις για να τον παραχωρήσει.

Γι’ αυτό ο ίδιος θα μεταβεί στην Αγγλία για να συζητήσει με τη διοίκηση της Μπρέντφορντ και ελπίζει να πετύχει τον στόχο του. Στον Ολυμπιακό παρακολουθούν τις εξελίξεις και θα κινηθούν άμεσα να προσφέρουν νέα συμφωνία στον 26χρονο άσο, εάν μείνει ελεύθερος.

Βέβαια, ενδιαφέρον για τον Κανός υπάρχει και από άλλες ομάδες, αλλά οι Πειραιώτες θεωρούν ότι έχουν καλές πιθανότητες να τον κρατήσουν στο λιμάνι.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button