FeaturedΑφιερώματαΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Δύο Αφρικανοί… και ένας Ισπανός!(pics+vids)

Μοχάμεντ Γιουσούφ, Κλέσιο Μπάουκε και Φράν Κάρμπια, τα τρία τελευταία ονόματα που προστέθηκαν στη λίστα του ΠΑΣ Λαμία, σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα. Πάμε όμως να δούμε, τα στατιστικά τους και να τους γνωρίσουμε καλύτερα.

Τρία ονόματα, συν αυτό του Πέδρο Βίτορ, ανέδειξαν σήμερα τα δημοσιεύματα, ως μεταγραφικούς στόχους του ΠΑΣ Λαμία.

Αρχικά, ο Μοχάμεντ Γιουσούφ, έπειτα ακολούθησε ο Κλέσιο Μπάουκε και τώρα έχουμε έναν ακόμη ο οποίος προτάθηκε και είναι ο Φραν Κάρμπια.

Το LamiaSports «μάζεψε» όσες περισσότερες πληροφορίες μπορούσε για τους ποδοσφαιριστές και σας τους παρουσιάζει μέσα από ένα μίνι «who is who».

Μοχάμεντ Γιουσούφ

Μοχάμεντ Γιουσούφ, κατάγεται από τις Κομόρες αλλά έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στο Παρίσι της Γαλλίας.

Είναι 30 ετών, έχει ύψος 1,68, είναι διεθνής με την Εθνική της χώρας του έχοντας 19 συμμετοχές και 1 γκολ και αγωνίζεται στα δεξιά του κέντρού.

Στη Γαλλία, έχει αγωνιστεί στις εξής ομάδες, Χάβρη (19 συμμετοχές), Αζαξιό (10 συμμετοχές 1 ασίστ- παίζει τώρα), Αμιέν (2 συμμετοχές), Βανς (2 συμμετοχές), Κρετέιγ (1 συμμετοχή).

Στην Ελλάδα αγωνίστηκε στις εξής ομάδες, Εργοτέλης (30 συμμετοχές 6 γκολ και 4 ασίστ), Λεβαδειακός (34 συμμετοχές, 3 γκολ, 2 ασίστ), Βέροια (19 συμμετοχές, 1 γκολ, 1 ασίστ).

Δείτε μερικές από τις καλύτερες στιγμές του Γιουσούφ στα γήπεδα:

 

Κλέσιο Μπάουκε

Κλέσιο, είναι 24 ετών έχει γεννηθεί στη Μοζαμβίκη ενώ ποδοσφαιρικά έχει μεγαλώσει στη Πορτογαλία και τη Μπενφίκα. Έχει ύψος 1,74, είναι διεθνής με την Εθνική ομάδας της χώρας του, έχοντας 27 συμμετοχές και 4 γκολ.

Αγωνίζεται σε όλη τη δεξιά πλευρά, από δεξί μπακ έως και δεξί εξτρέμ.

Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην Πορτογαλία και την Μπενφίκα παίζοντας για λογαριασμό της Benfica B, έχοντας 13 συμμετοχές και 1 γκολ.

Έχει επίσης περάσει και από τη δεύτερη κατηγορία της Αμερικής, αγωνιζόμενος στην Penn FC, έχοντας 13 συμμετοχές και 3 γκολ.

Στην Ελλάδα έπαιξε στον Παναιτωλικό, έχοντας συνολικά 66 συμμετοχές, 5 γκολ και 4 ασίστ.

Τον τελευταίο χρόνο αγωνίζεται στην Τουρκία και την Ιστανμπουλσπόρ και έχει σημειώσει 14 συμμετοχές, 1 γκολ και 1 ασίστ.

Δείτε μερικές από τις καλύτερες στιγμές του Κλέσιο από τα γήπεδα:

 

Φραν Κάρμπια

Φραν Κάρμπια, είναι 26 ετών έχει γεννηθεί στην Ταραγόνα της Ισπανίας, έχει ύψος 1,73 και αγωνίζεται στις θέσεις του αριστερό και δεξιού εξτρέμ αλλά και ως δεύτερος φορ.

Η πρώτη του ομάδα ήταν η Ταραγόνα, με την οποία δεν υπάρχουν εμφανίσεις, τουλάχιστον καταγεγραμένες.

Από το 2013 αγωνίζεται με τη φανέλα της Ρέους στη La Liga 2, έχοντας σημειώσει μέχρι στιγμής 167 συμμετοχές, 22 γκολ και 3 ασίστ.

Δείτε μερικές από τις καλύτερες στιγμές του Κάρμπια στα γήπεδα:

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button