FeaturedΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Γράφουν για διπλή αποχώρηση «εξτρέμ» στον ΠΑΣ Λαμία!

Πιο «βαθιά» απ΄όσο πολλοί νόμιζαν θα είναι όπως φαίνεται η εκκαθάριση του ρόστερ στον ΠΑΣ Λαμία.

Τα μεταγραφικά σενάρια στον ΠΑΣ Λαμία δίνουν και παίρνουν τις τελευταίες ημέρες, με αρκετούς ποδοσφαιριστές να πρωταγωνιστούν σε αυτά.

Το πιο πρόσφατο θέλει τον Πέδρο Βίτορ της ΑΕΚ, να ενδιαφέρει τον Μάκη Χάβο και τη Λαμία. Ο Βραζιλιάνος, αγωνιζόταν στον Άρη με τη μορφή συνιδιοκτησίας αλλά οι αρκετές αποχωρήσεις στην ομάδα της Θεσσαλονίκης τον βγάζουν εκτός ομάδας.

Έτσι, ο Βραζιλιάνος θα επιστρέψει στην Ένωση και αυτή με τη σειρά της θέλει να τον δώσει δανεικό με την ομάδα από τη Φθιώτιδα, σύμφωνα με το «Sportime» να εξετάζει την περίπτωσή του μιας και αγωνίζεται σε θέση που ψάχνει ποδοσφαιριστή.

Στο δημοσίευμα όμως, αναφέρεται πως στη Λαμία, υπάρχει περίπτωση να αποχωρήσουν τελικά παραπάνω από έναν εξτρέμ ή τέλος πάντων ποδοσφαιριστή ο οποίος αποκτήθηκε.

Μέχρι στιγμής, γνωρίζαμε πως εκτός ομάδας ίσως βγει ο Χακίμ Μαστούρ αλλά το δημοσίευμα βάζει στην εξίσωση και τον Θανάση Καραγκούνη.

Πιο αναλυτικά το απόσπασμα από το δημοσίευμα αναφέρει το εξής:

«Παράλληλα δεν αποκλείεται σε περίπτωση που από το ρόστερ της Λαμίας αποχωρήσουν οι Μαστούρ και Καραγκούνης, οι «κυανόλευκοι» να κινηθούν για την απόκτηση και δεύτερου εξτρέμ.»

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button