ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Όταν ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ… ήθελαν τον Γιουσούφ!

Ένα από τα σημερινά δημοσιεύματα, εμπλέκει τον ΠΑΣ Λαμία με τον Μοχάμεντ Γιουσουφ, έναν ποδοσφαιριστή για τον οποίο λίγα χρόνια πριν είχε γίνει «μάχη δικεφάλων».

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ο Μοχάμεντ Γιουσούφ έχει προταθεί στον ΠΑΣ Λαμία, μιας και η ομάδα ψάχνει ποδοσφαιριστές που να αγωνίζονται στη θέση του δεξιού εξτρέμ.

Ο Γιουσούφ, μόνο άγνωστος δεν είναι στο ελληνικό κοινό, καθώς έχει περάσει στο παρελθόν από τα μέρη μας με μεγάλη επιτυχία…

Μάλιστα, τόσο μεγάλη όπου το 2015 ΠΑΟΚ και ΑΕΚ σύμφωνα με το «francefootball» είχαν κονταροχτυπηθεί για τον ποδοσφαιριστή από τις Κομόρες.

Διαβάστε το άρθρο του inpaok, που αναφέρεται σε εκείνο το δημοσίευμα:

To μεγάλο γαλλικό περιοδικό «francefootball» σε δημοσίευμα του αναφέρεται σε ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον 26χρονο ποδοσφαιριστή και διεθνή με τις Κομόρες, Μοχάμεντ Γιουσούφ.

Οι Γάλλοι μεταξύ άλλων γράφουν για πρόταση που έκανε ο Δικεφάλος στον Εργοτέλη για την απόκτηση του αριστεροπόδαρου επιθετικού, αλλά και για την παρουσία της ΑΕΚ πλέον στην διεκδίκηση του παίκτη.

Αναλυτικά όσα αναφέρονται στο κείμενο:

Έπειτα από τις εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα (20 συμμετοχές 6 γκολ) με την φανέλα του Εργοτέλη ο Μοχάμεντ Γιουσού έχει συγκεντρώσει κάποιο ενδιαφέρον γύρω του.

Ο παίκτης έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2016 και έτσι ο ΠΑΟΚ έκανε μια αρχική προσέγγιση για αυτόν. Η ομάδα που είναι στην δεύτερη θέση προσπάθησε να τον αγοράσει στο τέλος της πρόσφατης μεταγραφικής περιόδου. Μάλιστα γίνεται λόγος για μια προσφορά που έφτασε τις 500.000 ευρώ, όμως αυτή έφτασε αργά στα γραφεία του Εργοτέλη. Πλέον στην κούρσα για την απόκτηση έχει μπει και η ΑΕΚ που ακολουθεί διακριτικά την εξέλιξη που έχει ο παίκτης».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button