Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Γράφουν για ΑΕΚ και Χέσταντ!

Άλλος ένας παίκτης από την Σκανδιναβία έρχεται στο μεταγραφικό προσκήνιο για την ΑΕΚ. Ο λόγος για τον Νορβηγό Εϊρικ Χέσταντ που αγωνίζεται στην Μόλντε.

Το νέο μεταγραφικό σενάριο για την Ένωση έρχεται στο φως της δημοσιότητας από την ιστοσελίδα aftenposten.no, η οποία τονίζει πως η ΑΕΚ έχει έρθει σε επαφή τόσο με τον παίκτη όσο και με την Μόλντε χωρίς να υπάρχει κάποια εξέλιξη για την ώρα.

Ο Χέσταντ είναι γεννημένος στις 26 Ιουνίου του 1994, αγωνίζεται ως δεξί εξτρέμ, έχει συμβόλαιο με τη Μόλντε μέχρι τον Δεκέμβρη του 2019 και την σεζόν που ολοκληρώθηκε στη Νορβηγία είχε 30 συμμετοχές, 8 γκολ και 8 ασίστ. Στην Μόλντε αγωνίζεται από το 2012, με τη φανέλα της έχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα Νορβηγίας και δυο κύπελλα Νορβηγίας ενώ έχει αγωνιστεί και σε όλες τις μικρές Εθνικές της χώρας του.

«Το ενδιαφέρον γύρω από τον Εϊρικ Χέσταντ αυξάνεται διαρκώς μετά τις δυο τελευταίες καταπληκτικές σεζόν του. Ο 23χρονος βρίσκεται στα υπόψιν πολλών ομάδων της Ευρώπης είτε για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου είτε για αυτή του επόμενου καλοκαιριού. Μια από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για αυτόν είναι η μεγάλη ομάδα της Ελλάδας, ΑΕΚ που έχει έρθει σε επαφή τόσο με τον παίκτη όσο και με την ομάδα του. Δεν είναι ωστόσο γνωστή η εξέλιξη των επαφών», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα.

Δείτε βίντεο με τον Χέσταντ να σκοράρει στο Europa League κόντρα στην Ζενίτ:

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button