FeaturedΑφιερώματαΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Η ανάλυση των μεταγραφικών στόχων του ΠΑΣ Λαμία!(pics)

Πέντε ονόματα, συν αυτό του Λεάντρο Καπέλ, έχουν ακουστεί για τον ΠΑΣ Λαμία και το LamiaSports θα σας τους παρουσιάσει μέσω του Football Manager 2019.

Τα μεταγραφικά σενάρια, έχουν «πάρει φωτιά» τον τελευταίο καιρό στον ΠΑΣ Λαμία με τα ονόματα να πηγαινοέρχονται καθημερινά καθώς μανατζαρέοι και παρατρεχάμενοι κάνουν τη γνωστή δουλειά τους.

Παρόλο αυτά, εμείς εκμεταλλεύομαστε τα μεταγραφικά σενάρια αυτά και θα σας παρουσιάσουμε την πεντάδα ποδοσφαιριστών που έχουν ακουστεί τον τελευταίο καιρό.

Η παρουσίαση θα γίνει με τη βοήθεια του Football Manager 2019, αναλύοντας τις καρτέλες με τους βαθμούς τον ποδοσφαιριστών.

Ο ανώτερος βαθμός είναι το 20 ενώ ο κατώτερος το 1.

Πάμε να δούμε τις καρτέλες:

 

Πέδρο Βίτορ, 20 ετών, αριστερό εξτρέμ/μπακ

Ο Πέδρο Βίτορ, είναι ένας βραζιλιάνος αριστερός μπακ/χαφ ο οποίος αν και 20χρονών έχει πολύ καλά στατιστικά.

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά του, ξεχωρίζουν το 11 στις πάσες, το 15 στα τάκλιν αλλά και τα τρία 12αρια στη ντρίμπλα, στην πρώτη επαφή και στην τεχνική κατάρτιση.

Στα ψυχικά χαρακτηριστικά, το πρώτο στοιχείο το οποίο ξεχωρίζει είναι το 13 στην αποφασιστικότητα, ενώ έχει 12 στο φυσικό ταλέντο και τρία 11αρια στην αντίληψη, στην εργατικότητα και στην ψυχραιμία.

Τέλος, στα σωματικά/φυσικά προσόντα, στον Βίτορ αυτό που ξεχωρίζει είναι τα τρία 13αρια στην επιτάχυνση, στην ευκινησία και στη φυσική αντοχή. Έχει όμως και 12 στην ταχύτητα.

Η καρτέλα του Βίτορ

 

Κλέσιο Μπάουκε, 23 ετών, δεξιός εξτρέμ

Ο Κλέσιο Μπάουκε κατάγεται από την Μοζαμβίκη, παίζει κυρίως στην δεξιά πλευρά της επίθεσης, μπορεί όμως να αγωνιστεί και ως αριστερός χαφ.

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά του, δεν υπάρχει κάτι που να ξεχωρίζει, πράγμα το οποίο είναι αρκετά παράξενο. Η σέντρα του, που είναι σημαντική για ένα εξτρέμ, βρίσκεται στο 10,  ενώ τα τελειώματά του είναι στο 6.

Στα ψυχικά του χαρακτηριστικά, έχουμε το 16 στο φυσικό ταλέντο το οποίο «κλέβει την παράσταση», ενώ έχει δύο 13αρια στην επιθετικότητα και την κίνηση χωρίς τη μπάλα αλλά και δύο 12 στην εργατικότητα και την γενναιότητα.

Τέλος, τα «βαριά χαρτιά» του ο Κλέσιο τα παίζει στα σωματικά/φυσικά προσόντα όπου είναι ένα πραγματικό «τέρας». Έχει ένα 18αρι στην ταχύτητα, ένα 17αρι στην επιτάχυνση και ένα 16αρι στη φυσική αντοχή. Επίσης, έχει 15 στην ευκινησία, 13 στην αντοχή και 12 στην ισορροπία.

Η καρτέλα του Κλεσιο.

 

Φραν Κάρμπια, 26χρονος, εξτρέμ/σέντερ φορ

Ο Φραν Κάρμπια, είναι ένας πολύ γρήγορος επιθετικός, ο οποίος λόγω της ταχύτητάς του μπορεί να παίξει πολύ εύκολα και ως εξτρέμ, είτε δεξιά είτε αριστερά.

Στα τεχνικά του χαρακτηριστικά θα δούμε πως, ξεχωρίζει το 14 στη ντρίμπλα, ενώ έχει ένα 12 στην πρώτη επαφή και τρία 11αρια στις πάσες, στην τεχνική κατάρτιση και στα τελειώματα.

Στα ψυχικά του χαρακτηριστικά, αυτό που ξεχωρίζει είναι το 14 στην κίνηση χωρίς τη μπάλα και 12 στην κρίση. Επίσης, έχει 11 στην εργατικότητα, την συγκέντρωση και στο φυσικό ταλέντο.

Τέλος, τα σωματικά/φυσικά του χαρακτηριστικά είναι εξαιρετικά! Έχει ένα 16αρι στη φυσική αντοχή και τέσσερα 14αρια στη δύναμη, στην επιτάχυνση, στην ευκινησία και στην ταχύτητα. Επίσης έχει και 11 στην ισορροπία.

Η καρτέλα του Κάρμπια.

 

Μοχάμεντ Γιουσούφ, 30 ετών, δεξιός/αριστερός εξτρέμ

Ο Μοχάμεντ Γιουσούφ είναι ένας έμπειρος εξτρέμ, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί αρκετά εύκολα και στις δύο πλευρές του γηπέδου, χρησιμοποιώντας και τα δύο του πόδια με σχετική ευκολία.

Στα τεχνικά του χαρακτηριστικά, αυτό που ξεχωρίζει είναι το 13 στην πρώτη επαφή και στην τεχνική κατάρτιση. Έχει όμως και ένα 12αρι στη ντρίμπλα και ένα 11 στη σέντρα.

Στα ψυχικά χαρακτηριστικά, βλέπουμε πως αυτά που ξεχωρίζουν είναι τα τρία 13αρια στην εργατικότητα, στη κίνηση χωρίς τη μπάλα και στο φυσικό ταλέντο. Έχει επίσης δύο 12αρια στην αποφασιστικότητα και στην δημιουργικότητα.

Όσο αφορά τα σωματικά/φυσικά προσόντα του και αυτός τα έχει αρκετά ανεβασμένα. Στην επιτάχυνση και στην ευκινησία έχει 15, ενώ 14 έχει στην ταχύτητα, 13 στη φυσική αντοχή και 12 στην αντοχή.

Η καρτέλα του Γιουσούφ

 

Θανάσης Παπάζογλου, 30 χρονών, σέντερ φορ

Ο Θανάσης Παπάζογλου, είναι ο μοναδικός Έλληνας της λίστας μας και είναι ένας «θηριώδης» σέντερ φορ.

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά του, θα δούμε να ξεχωρίζει το 14 στην πρώτη επαφή, το 13 στις κεφαλιές αλλά και τα δύο 12αρια στις εκτελέσεις πέναλτι και στα μακρινά σουτ. Έχει επίσης δύο 11αρια στα τελειώματα και στην τεχνική κατάρτιση.

Στα ψυχικά χαρακτηριστικά βλέπουμε αρκετά καλά ποσοστά. Αυτά που ξεχωρίζουν βέβαια είναι τα 13αρια στην εργατικότητα και στη κίνηση χωρίς τη μπάλα. Επίσης, σημαντικά είναι και τα 12άρια στη γενναιότητα, στην ηγετική ικανότητα και στη συγκέντρωση.

Τέλος, στα φυσικά/σωματικά προσόντα θα δούμε τα εξής σημαντικά στοιχεία. Ο Παπάζογλου λόγω του ύψους του έχει 19 στην ισορροπία, 18 στην έκταση άλματος και στη δύναμη ενώ έχει 11 στην αντοχή και μόλις 10 στην ταχύτητα.

Η καρτέλα του Παπάζογλου

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button