FeaturedΠαρασκηνιοΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Που είναι ο Μαστούρ οέο;(pic)

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Λαμία σήμερα Σάββατο 29/12 επέστρεψαν στη βάση τους, καθώς ξεκίνησαν τις προπονήσεις με την ομάδα, μετά το τέλος των διακοπών τους.

Σήμερα, Σάββατο οι παίκτες του ΠΑΣ Λαμία πήγαν και πάλι μετά από πέντε ημέρες άδεια στις προπονητικές εγκαταστάσεις της Νέας Άμπλιανης, για να ξεκινήσουν εκ νέου τις προπονήσεις καθώς η άδεια και οι ημέρες ξεκούρασης τελείωσαν.

Επέστρεψαν όλοι όμως;

Και ο λόγος για τον Χακίμ Μαστούρ. Εδώ και αρκετό καιρό τα δημοσιεύματα θέλουν τον Μαροκινό μεσοεπιθετικό και τον ΠΑΣ να «χωρίζουν» μιας και δεν βρίσκεται στα πλάνα του Μάκη Χάβου.

Τα δημοσιεύματα αυτά ξεκίνησαν εκ νέου τις τελευταίες ημέρες φέρνοντας τον Μαστούρ λίγο πριν την έξοδο. Μάλιστα, όλα αυτά έρχεται η φωτογραφία του νεαρού ποδοσφαιριστή να τα (μάλλον) επιβεβαιώσει.

Ο Μαστούρ ανέβασε σε story του στο instagram την παρακάτω φωτογραφία, βάζοντας ένα μεγάλο ερωτηματικό για το αν τελικά επέστρεψε από την άδεια που πήρε και «πέταξε» για το Μιλάνο και την Ιταλία.

Στην φωτογραφία που ανέβασε ο Μαστούρ, εκτός ότι γράφει πως κάνει personal training, έχει γράψει πως βρίσκεται στο Μιλάνο… ακόμη.

Δείτε την φώτο:

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button