FeaturedΑφιερώματαΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Άμρ Ουάρντα: Ο «Φαραώ» της Ελλάδας!(pics+vids)

Χθεσινό δημοσίευμα έφερε στην μεταγραφική πόρτα του ΠΑΣ Λαμία, τον Άμρ Ουάρντα. Αλλά ποιος είναι ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός;

Ένα μεταγραφικό σενάριο θέλει τον ΠΑΣ Λαμία και τον Μάκη Χάβο να «ζαχαρώνουν» τον Άμρ Ουάρντα του ΠΑΟΚ.

Το LamiaSports, όπως κάνει σε κάθε φερόμενο μεταγραφικό στόχο της Λαμίας, ετοίμασε το «who is who» του ποδοσφαιριστή έτσι ώστε να γνωρίζεται τα πάντα για αυτόν!

ΑΜΡ ΟΥΑΡΝΤΑ

Ο Άμρ Ουάρντα, είναι ένας Αιγύπτιος 25 χρονος μεσοπεπιθετικός, ο οποίος γεννήθηκε στην Αλεξάνδρια και είναι διεθνής με την Εθνική της χώρας του, έχοντας 24 συμμετοχές και 1 γκολ.

Η ποδοσφαιρική του καριέρα ξεκίνησε παίζοντας για τις ακαδημίες της Αλ-Αχλί (2 συμμετοχές). Το 2015 δόθηκε δανεικός στην επίσης αιγυπτιακή ομάδα Ιτιχάντ με την οποία αγωνίστηκε σε 16 ματς, έχοντας 1 γκολ.

Έπειτα, επέστρεψε στην Αλ – Αχλί για να φύγει ξανά τον Αύγουστο του 2015 με μεταγραφή για την Ελλάδα και τον Παναιτωλικό.

Με το που ήρθε στη χώρα μας, ο Ουάρντα έγινε αμέσως αντιληπτό πως θα μείνει για αρκετά χρόνια…

Με τα «καναρίνια» αγωνίστηκε 45 φορές στο πρωτάθλημα της SuperLeague, βάζοντας 10 γκολ ενώ μοίρασε άλλα 6.

Έγινε πολύ αγαπητός στην ομάδα του Αγρινίου, βοήθησε αρκετά την ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία και εννοείται πως «τράβηξε» τα βλέμματα αρκετών ομάδων.

Στον Παναιτωλικό έκατσε δύο χρονιές και τον Γενάρη του 2017 ο ΠΑΟΚ δίνει 900χιλ € για να κάνει δικό του τον «Φαραώ» της Ελλάδας.

Αρχικά, φάνηκε να έχει θέση στην ομάδα όμως κάτι οι νυχτερινές του περιπέτειες και κάτι η κακή του φόρμα, τον στέλνουν δανεικό στον Ατρόμητο, τον Αύγουστο του ίδιου χρόνου.

Στους Περιστεριώτες, έκατσε για έναν ολόκληρο χρόνο, παίζοντας σε 28 παιχνίδια, έχοντας 11 γκολ και 7 ασίστ. Εκείνη η χρονιά με τον Ατρόμητο, ήταν η καλύτερή του μέχρι στιγμής…

Το καλοκαίρι και μετά από μία εξαιρετική σεζόν επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και στον «Δικέφαλο του Βορρά» και πήρε φανέλα βασικού.

Ούτε αυτή την φορά όμως φαίνεται να έχει πείσει τον προπονητή και την διοίκηση παρά τις 35 συμμετοχές του, τα 3 γκολ και τις 4 ασίστ μέχρι στιγμής.

Όσο αφορά τους τίτλους τώρα, ο Ουάρντα έχει πάρει ένα Κύπελλο Ελλάδος με τον ΠΑΟΚ, ενώ έχει ανακυρηχθεί και πρωταθλητής Αιγύπτου.

Στην Εθνική ομάδα της χώρας του, έχει παίξει 24 φορές, έχει πετύχει 1 γκολ ενώ έχει συμμετοχές και στις μικρές ομάδες της Αιγύπτου.

Δείτε τώρα μερικές χρήσιμες πλήροφορίες για τον Ουάρντα:

Οι καλύτερες στιγμές του Άμρ Ουάρντα στα γήπεδα:

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button