Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Αντίο στο 2018 με τρία σημεία από την Serie B

Γράφει ο Λάμπρος Λυριτζής στο foxbet.gr.

Κι αν για τις ομάδες της Serie A η Boxing Day και τα 3 παιχνίδια σε διάστημα μίας εβδομάδας ήταν μία εξουθενωτική διαδικασία, φανταστείτε πως το βιώνουν οι ομάδες της Serie B. Διότι φυσικά στην πρώτη κατηγορία υπάρχουν πολλοί σύλλογοι, ποδοσφαιριστές, με εμπειρία σε ευρωπαϊκές μεσοβδόμαδες υποχρεώσεις και φυσικά γίνεται άλλη δουλειά και προετοιμασία σε επίπεδο φυσικής κατάστασης σε σύγκριση με την δεύτερη κατηγορία.

Έγραψα αυτόν τον πρόλογο διότι παρά το ροτέισον που επέλεξαν αρκετοί προπονητές, θεωρώ ότι αρκετές ομάδες θα παρουσιάσουν έντονα σημάδια κόπωσης σήμερα και θα προσπαθήσουν μέσω τακτικής να πάρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Με λίγα λόγια, λιγότερο θέαμα και περισσότερη ουσία σήμερα. Εξ ου και το γεγονός ότι έχω επιλέξει δύο ισοπαλίες. Η πρώτη αφορά την αναμέτρηση Σαλερνιτάνα – Πεσκάρα και η δεύτερη τον αγώνα Σπέτσια – Λέτσε.

Και στις δύο περιπτώσεις, το πλεονέκτημα που έχουν οι φιλοξενούμενοι επειδή είχαν ρεπό το προηγούμενο Σαββατοκύριακο και μεσοβδόμαδα αντίστοιχα, αντισταθμίζεται από την δυναμική των Αρέκι και Αλμπέρτο Πίκο. Στην ζυγαριά ο βαθμός της ισοπαλίας δεν θα χαλάσει καμία από αυτές τις τέσσερις, αναφορικά με τους στόχους που έχουν θέσει. Η τρίτη επιλογή αφορά το Over 2.5 στο Μπενεβέντο – Μπρέσια.

Τους γηπεδούχους τους ποντάρω συχνά στο συγκεκριμένο σημείο και θα το κάνω ακόμα συχνότερα τώρα που δείχνουν να ξαναβρίσκουν την φόρμα τους. Για τους φιλοξενούμενους η στατιστική μιλάει από μόνη της. Τα παιχνίδια της Μπρέσια ξεκινούν με 1-1, οπότε θέλουμε ένα ακόμα.

Να περάσετε όμορφα, να διασκεδάσετε και εμείς θα τα πούμε ξανά από την στήλη το… 2019!

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button