Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Κάλαντα πρωτοχρονιάς… με 2.45 και under στον Κεϊρόζ

Τελευταία μέρα του χρόνου και το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα είναι αισθητά μειωμένο. Δράση έχουμε στην Ουαλία, ενώ υπάρχουν και φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας των Εθνικών ομάδων εν όψει του Κυπέλλου Ασίας.

Κάρντιφ Γιουν. – Μπάρι Τάουν

Η πρώτη μας σημερινή επιλογή έρχεται από την Ουαλία. Η Κάρντιφ Γιουν. υποδέχεται την πρωτοπόρο Μπάρι Τάουν με στόχο να επιστρέψει στις νίκες μετά από δύο σερί ήττες. Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν και στις 26 του Δεκέμβρη στην έδρα της Μπάρι, αναμέτρηση που έληξε με 2-1. Ένα επιπλέον σημαντικό στοιχείο για το ματς είναι πως αποτελεί μίνι τοπικό ντέρμπι. Στοιχηματικά η Μπάρι έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη, έχει καλή ψυχολογία αφού έρχεται από σερί τεσσάρων τριπόντων και το 2.45 που πληρώνει μας αρέσει.

Νότια Κορέα – Σαουδική Αραβία

Το δεύτερο σημερινό ματς αφορά αναμέτρηση που γίνεται στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ανάμεσα σε Νότια Κορέα και Σαουδική Αραβία. Οι τυπικά γηπεδούχοι συνεχίζουν την προετοιμασία τους εν όψει του Κυπέλλου Ασίας. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι τους (20/11) συνέτριψαν με 4-0 την ομάδα του Ουζμπεκιστάν, ενώ νωρίτερα είχαν έρθει ισόπαλοι με την Αυστραλία. Από την άλλη, οι Σαουδάραβες είναι σε μέτρια κατάσταση, έχουν μόλις μία νίκη στα τελευταία πέντε επίσημα, κάτι που θέλουν να αλλάξουν σήμερα. Δύσκολη για πρόβλεψη η αναμέτρηση, με τη Νότια Κορέα να έχει ένα θεωρητικό προβάδισμα ωστόσο.

Κατάρ – Ιράν

Περνάμε και στην τελευταία σημερινή αναμέτρηση, το φιλικό μεταξύ Κατάρ και Ιράν. Οι γηπεδούχοι του Ισπανού τεχνικού Φέλιξ Σάντσεζ βρίσκονται σε αρκετά καλή κατάσταση, αν και στο πιο πρόσφατο φιλικό τους έχασαν από την Αλγερία με 0-1. Το ρόστερ του Κατάρ απαρτίζεται κυρίως από παίχτες της πρωτοπόρου του εγχώριου πρωταθλήματος Αλ Σαντ. Από την άλλη, το Ιράν έχει όνειρα τίτλου στο επερχόμενο Κύπελλο Ασίας. Στον πάγκο του συνεχίζει ο Πορτογάλος Κάρλος Κεϊρόζ, η δουλειά του οποίου φαίνεται τα τελευταία χρόνια. Ο φιλικός χαρακτήρας της αναμέτρησης μας αποτρέπει από το να μπλέξουμε στοιχηματικά, με το under 2.5 ωστόσο, να δείχνει πιθανό.

Διαβάστε εδώ για τις στοιχηματικές εταιριες με μπόνους εγγραφής

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button