FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Αυτό δεν είναι αγωνιστικό πρόγραμμα… είναι «φωτιά»!

Οι επόμενες εβδομάδες που έρχονται θα είναι πολύ δύσκολες για τον ΠΑΣ Λαμία.

Πλέον όλες οι ομάδες της SuperLeague καλούνται να αφήσουν πίσω τους τις γιορτές και τις διακοπές των Χριστουγέννων και να επανέλθουν στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Για τον ΠΑΣ Λαμία, η αρχή του 2019 μόνο εύκολη και ευχάριστη δεν θα είναι. Το πρόγραμμα της «κυανόλευκης» ομάδας ξεκινάει με αγώνα Κυπέλλου, απέναντι στον Παναθηναϊκό στις 10/2 στο ΔΑΚ Λαμίας.

Λογικά (αν έχουν λυθεί τα προβλήματα με τους διαιτητές), αμέσως μετά αυτόν τον αγώνα με τους «πράσινους» οι ποδοσφαιριστές του Μάκη Χάβου θα αγωνιστούν και πάλι εντός έδρας με τον Απόλλων Σμύρνης αυτή την φορά, στο εξ΄αναβολής παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής.

Ειδικά αυτό το παιχνίδι θα είναι κομβικό και η έκβαση του αποτελέσματος του θα κρίνει πολλά για την επόμενη ημέρα της ομάδας και τη συνέχειά της.

Έπειτα, έχουμε την επίσημη έναρξη του δευτέρου γύρου στη SuperLeague, η οποία θα βρει την ομάδα της Φθιώτιδας να παίζει εκτός έδρας με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Οι ημερομηνίες και για τα δύο παιχνίδια, ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστές αλλά σύντομα η Superleague θα ανακοινώσει το πρόγραμμα των επόμενων αγωνιστικών.

Μετά τη Θεσσαλονίκη και τον Άρη, η Λαμία επιστρέφει στη βάση της, για να δώσει τρία κολλητά παιχνίδια εντός έδρας, με Παναθηναϊκό για την 17η αγωνιστική, με Ατρόμητο για την 18η και Παναιτωλικό για την 19η.

Στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια του δευτέρου γύρου, αν καταφέρει ο ΠΑΣ να βγει αλώβητος τότε θα έχει κάνει ένα ακόμη βήμα για την παραμονή του στην μεγάλη κατηγορία.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button