Από την ακαδημία ποδοσφαίρου Μώλου και το Ρεγγίνι… στις ακαδημίες του Αστέρα Τρίπολης!

0
223

Την ευκαιρία να δοκιμαστεί στις ακαδημίες του Αστέρα Τρίπολης θα έχει ο Αντρέας Χότζα.

Σήμερα, 2/1 ο ποδοσφαιριστής Αντρέας Χότζα θα έχει την ευκαιρία να δοκιμαστεί στις ακαδημίες του Αστέρα Τρίπολης, συμμετέχοντας σε παιχνίδια της Κ20 και της Κ17 της ομάδας από την Πελοπόννησο.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τον ΑΟ Καμένων Βούρλων ενώ στην ηλικία των 13 ετών έπαιξε ποδόσφαιρο στην ακαδημία ποδοσφαίρου Μώλου και έπειτα στο Ρεγγίνι.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΣΑΜΕ. Ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΧΟΤΖΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΩΛΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΝΗ ΣΕΖΟΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ, ΣΤΙΣ 02/03-01-2019 ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΩΣΤΑ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ ΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ Κ20 ΚΑΙ Κ17 ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ. ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΌΝΙΑ ΣΤΟ ΡΕΓΓΙΝΙ ΔΙΟΊΚΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΎΜΕ ΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΊΑ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΧΡΟΝΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΜΙΚΡΟΥΣ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΚΆΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΒΗΜΑ. ΠΕΡΥΣΙ ΉΤΑΝ Ο ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΩΣΤΑΚΟΣ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΗΝ Κ17 ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ. ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΙΧΤΕΣ, ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΈΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

Comments

comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here