Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ενοχλημένοι με τα δημοσιεύματα για Αναστασόπουλο στον Πανσερραϊκό

Ιδιαίτερα ενοχλημένοι δηλώνουν στον Πανσερραϊκό για τα δημοσιεύματα που έχουν προκύψει τον τελευταίο καιρό και αφορούν το Νίκο Αναστασόπουλο.

Ιδιαίτερα ενοχλημένοι είναι στον Πανσερραϊκό σχετικά με τα τελευταία δημοσιεύματα τα οποία φέρνουν την ομάδα και τον ποδοσφαιριστή Νίκο Αναστασόπουλο να λύνουν τη συνεργασία τους.

Στον σερραϊκό σύλλογο αναφέρουν πως μόνο με μεταγραφή θα αποχωρήσει παίκτης αξίας από την ομάδα ή όποιος δεν υπολογίζεται για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο 25χρονος μέσος, λοιπόν υπολογίζεται κανονικά από τη διοίκηση και το τεχνικό τιμ, μετέχοντας στις προπονήσεις, ενώ βρίσκεται και στα πλάνα του προπονητή Ηλία Εγγονίδη, για το Κυριακάτικο εντός έδρας ματς με τον Αλέξανδρο Κιλκίς.

Στελέχη της ομάδας χαμογελούν… ειρωνικά με όσα σχόλια γράφονται το τελευταίο 15νθημερο «όσοι “κόπτονται” για το καλό των “λιονταριών” αλλά ο στόχος τους είναι διαφορετικός». Μάλιστα και από τον ίδιο τον παίκτη, υπάρχει διάψευση σχετικά με λύση της συνεργασίας με τους «κόκκινους», επιβεβαιώνοντας τις άριστες σχέσεις των δύο πλευρών.

Πηγή: mikriliga

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button