Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Προσφορά 10 εκάτ. ευρώ από την Γκουανγκζού για Πρίγιοβιτς»

Στο προσκήνιο βρίσκεται για άλλη μία ημέρα ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, με τα σερβικά ΜΜΕ να τον αποθεώνουν για την είσοδό του στο “top 10” των σκόρερ της χρονιάς και να κάνουν λόγο για πρόταση 10 εκατομμυρίων ευρώ από την κινέζικη Γκουανγκζού.

Στην επικαιρότητα βρίσκεται ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και καθημερινά ΜΜΕ της Σερβίας κάνουν αναφορά στο όνομά του.

Ο Σέρβος επιθετικός του ΠΑΟΚ, με τα 35 γκολ που πέτυχε το 2018, βρίσκεται στους κορυφαίους δέκα σκόρερ της Ευρώπης, σε μία… ιδιαίτερη λίστα στην οποία υπάρχουν ονόματα όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Λιονέλ Μέσι, ο Μοχάμεντ Σαλάχ κ.α, γεγονός που έφερε την αποθέωση του ποδοσφαιριστή.

Μάλιστα, σημερινό δημοσίευμα της ιστοσελίδα “novosti.rs”, μιλάει για τα επιτεύγματα του Πρίγιοβιτς, αναφέροντας χαρακτηριστικά: “Η εξαιρετική παρουσία του Πρίγιοβιτς τον έχει φέρει στο επίκεντρο της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου”.

Παράλληλα, αναφέρει λίγο αργότερα: “Το ερώτημα είναι αν ο ΠΑΟΚ θα μπορέσει να αντισταθεί στην πρόταση ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ της Γκουανγκζού για την απόκτησή του”.

Έτσι, βάζουν στο… παιχνίδι ακόμα μία ομάδα, με την συγκεκριμένη να… ψάχνεται για ενίσχυση σε όλη την Ευρώπη, ενώ χθες (2/1) κατέθεσε πρόταση 50 εκατομμυρίων ευρώ στην Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του Μάλκολμ.

Παράλληλα, με την φανέλα της Γκουανγκζού αγωνίζεται και ο Παουλίνιο, αλλά και ο Ταλίσκα από την Μπενφίκα.

Ωστόσο, στον ΠΑΟΚ έχουν καταστήσει σαφές, πως δεν είναι διατεθειμένοι να παραχωρήσουν τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, όπως το ίδιο δηλώνει και ο Σέρβος επιθετικός, ο οποίος έχει έναν και μόνο στόχο, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος με την φανέλα του Δικεφάλου.

πηγή: sdna

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button