ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Αναζητώντας την πρώτη νίκη της σεζόν!(match day)

Τον Αιολικό Μυτιλήνης θα αντιμετωπίσει σήμερα το απόγευμα στις 17:15 ο ΠΑΣ Λαμία για την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Τον Αιολικό Μυτιλήνης θα αντιμετωπίσει σήμερα το απόγευμα στις 17:15 ο ΠΑΣ Λαμία για την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Μπαίνει στον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος ο ΠΑΣ Λαμία!

Στο πλαίσιο της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος ο ΠΑΣ Λαμία θα παίξει εκτός έδρας με τον Αιολικό Μυτιλήνης, σήμερα στις 17:15 με μοναδικό στόχο την επιστροφή στις καλές εμφανίσεις αλλά και τη νίκη!

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου, θα παίξει στη Μυτιλήνη έχοντας αρκετές απουσίες, αλλά ο στόχος παραμένει ο ίδιος. Πρέπει να επιστρέψει στις νίκες, να κάνει μία καλή εμφάνιση έτσι ώστε να γίνει το λεγόμενο «restart» στη φετινή σεζόν.

Στο νησί δεν ταξίδεψαν οι Ελίν Δημούτσος ο οποίος είναι τιμωρημένος, ο Ντάνιελ Αντέτζο ο οποίος είναι τραυματίας ενώ στην αποστολή δεν είναι επίσης και οι Γιάννης Σκόνδρας, Δημήτρης Ανάκογλου και Λουκά Βύντρα.

Την αποστολή της Λαμίας απαρτίζουν οι:

30 Θεοδωρόπουλος Κωνσταντίνος
99 Κατσίκας Παναγιώτης

5 Τζανετόπουλος Άνταμ
8 Πλιάτσικας Βασίλειος
27 Scarduelli Vanderson
29 Bahanack Patrick
34 Σάλιακας Εμμανουήλ
50 Asigba Mark

7 Βασιλόγιαννης Ανδρέας
16 Bejarano Danny
61 Μπουλούλης Κωνσταντίνος
88 Καραγιάννης Αλέξανδρος
95 Ramos Lucas

9 Thuram
10 Tyronne
17 Βλαχομήτρος Ανέστης
18 Romanic Lazar
22 Νικολόπουλος Κωνσταντίνος

Στο μυαλό του Άκη Μάντζιου

Αν θέλουμε τώρα να προσεγγίσουμε μία πιθανή ενδεκάδα του ΠΑΣ Λαμία, τότε θα επιλέξουμε και πάλι όπως στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης το 4-2-3-1 και θα έχουμε τους Κατσίκα κάτω από τέρμα και στα άκρα της άμυνας τον Βάντερσον αριστερά και τον Ασίγκμπα δεξιά. Θέση στην βασική ενδεκάδα διεκδικεί και ο Μπάχανακ, ο οποίος ακόμη δεν έχει αγωνιστεί με την «κυανόλευκη» φανέλα.

Στο κέντρο της άμυνας, θα δούμε τους Πλιάτσικα και Τζανετόπουλο ενώ δεν θα μας φαινόταν παράξενο αν ο Μάντζιος επέλεγε τον Ασίγκμπα αντί να τον τοποθετήσει στο δεξί άκρο να τον βάλει στο κέντρο.

Τώρα, με την έλειψη του Δημούτσο ο Μπουλούλης βρίσκει θέση στην βασική ενδεκάδα δίπλα στον Μπεχαράνο, ενώ θέση διεκδικεί και ο Λούκας Ράμος.

Στα άκρα τώρα, θα έχουμε μία σίγουρα εκπλήξεις καθώς θέση διεκδικούν οι Βλαχομήτρος, Αλέξανδρος Καραγιάννης ενώ στα υπόψιν είναι επίσης οι βασικοί Βασιλόγιαννης και Ρόμανιτς.

Τέλος, στην κορυφή θα επιλέξουμε τον Τουράμ, μιας και ο Μάντζιος σίγουρα θα θέλει να τον έχει στο ματς αυτό, δίνοντάς του την ευκαιρία να αγωνιστεί και πάλι βασικός, να πάρει αγωνιστικά λεπτά στα πόδια του αλλά και ίσως κάποιο γκολ αν πετύχει να του δώσει και ψυχολογία.

Η μετάδοση του αγώνα

Μείνετε συντονισμένοι στο LamiaSports καθώς ο συνεργάτης μας στη Μυτιλήνη από το Αθλητικό Μέτωπο, Κώστας Σουφλιάς θα σας μεταφέρει όλο το κλίμα της αναμέτρησης.

Διαβάστε επίσης

Back to top button