Αφήνει Καπέλ και παίρνει Κέχιντε η Ντενίζλισπορ!

0
339

Ένας από τους πρώτους στόχους του ΠΑΣ Λαμία για τη θέση στα εξτρέμ ήταν ο Λεάντρο Καπέλ, για τον οποίο τις τελευταίες ημέρες εμφανίστηκαν και άλλοι «μνηστήρες».

Ο πρώτος ποδοσφαιριστής που ακούστηκε για το ρεπορτάζ του ΠΑΣ Λαμία, όσο αφορά τη θέση των εξτρέμ ήταν ο Ολλανδός, Λεάντρο Καπέλ.

Μάλιστα, αρκετά δημοσιεύματα παρουσίαζαν τον Ολλανδό «πολυθεσίτη» πως είναι πολύ κοντά στην ομάδα της Φθιώτιδας και μέσα στις επόμενες θα είχαμε εξελίξεις.

Εξελίξεις είχαμε, αλλά όχι προς τη θετική κατάληξη. Τις τελευταίες ημέρες εμφανίστηκαν δημοσιεύματα από την Τουρκία που ήθελαν τη Ντενίζλισπορ να θέλει και αυτή τον ποδοσφαιριστή, βάζοντας δύσκολα θεωρητικά στην ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία.

Παρόλο αυτά, ένα τουρκικό δημοσίευμα αναφέρει σήμερα πως η ομάδα του Γιουτσέλ Ιλντίζ έχει αφήσει πίσω της την περίπτωση του Καπέλ και είναι πολύ κοντά στο να υπογράψει το Νιγηριανό σέντερ φορ, Λάνρε Κέχιντε.

Όπως και να έχει το όλο θέμα, όπως έχει προκύψει από τα τελευταία δημοσιεύματα και ο ίδιος ο Καπέλ δεν θέλει να αφήσει την Τουρκία και θα ήθελε να παραμείνει στην ομάδα του ή σε κάποια άλλη της 1.Lig με τον ΠΑΣ Λαμία να «ρίχνει τα δίχτυα του» αλλού.

Comments

comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here