Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Δίνει τον ρυθμό για το 1.96 η Σεβίγια

Γράφει στο foxbet ο Λάμπρος Λυριτζής

Η Μπαρτσελόνα έχει δύσκολη αποστολή απόψε στην Μαδρίτη κόντρα στην Χετάφε και οι δύο ομάδες που την ακολουθούν στον βαθμολογικό πίνακα, Ατλέτικο Μαδρίτης και Σεβίγια θα ήθελαν να μειώσουν αλλά αναμετρούνται μεταξύ τους στο Σάντσεθ Πιθχουάν.

Η Σεβίγια είναι πολύ ισχυρή μπροστά στο κοινό της με 6 σερί νίκες σε αγώνες πρωταθλήματος και θα παραταχθεί ενισχυμένη σήμερα με επιστροφές σημαντικών παικτών στην ενδεκάδα. Οι ροχιμπλάνκος έχουν 5 ισοπαλίες σε 8 εξόδους και άλλη μία σήμερα δεν θα τους κακοπέσει αλλά σίγουρα δεν περιμένουμε κακό παιχνίδι αφού οι γηπεδούχοι βγάζουν μεγάλη ένταση και δίνουν ρυθμό. Κανένα αποτέλεσμα δεν θα προκαλέσει έκπληξη, θεωρώ πιθανό να δούμε γκολ εκατέρωθεν, όπως συνέβη στις 3 πρόσφατες μεταξύ τους συναντήσεις με πιο χαρακτηριστική το περσινό 2-5 στο ίδιο γήπεδο.

Για τον 3ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας η Πρέστον υποδέχεται την Ντόνκαστερ στο Ντίπντεϊλ. Οι γηπεδούχοι τρέχουν αρνητικό σερί 4 αγώνων χωρίς νίκη και την Πρωτοχρονιά ηττήθηκαν 1-2 από την Ρόδεραμ εκτός έδρας. Έχουν αρχίσει να αγχώνονται αναφορικά με την παραμονή αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα στην παρούσα φάση είναι η απουσία αρκετών σημαντικών παικτών λόγω τραυματισμών. Εξ ου και η απόφαση της διοίκησης να ενισχύσει το ρόστερ με διάφορους δανεικούς παίκτες, οι οποίοι ωστόσο δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής σήμερα.

Η Ντόνκαστερ προέρχεται από το επιβλητικό 5-0 εντός έδρας επί της Ρότσντεϊλ για την Λιγκ 1. Είναι ιδιαίτερα φορμαρισμένη από τα μέσα Νοεμβρίου και μετά, διάστημα στο οποίο έχει υποστεί μόλις μία ήττα. Ταυτόχρονα δεν ηττήθηκε στις 4 τελευταίες επισκέψεις της στο συγκεκριμένο γήπεδο και σε ρόλο αουτσάιντερ σήμερα έχει νόημα να ποντάρουμε στην διπλή ευκαιρία υπέρ της για παράδειγμα στην https://www.foxbet.gr/bet365 .

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button