Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

«Ο Λουτσιάνο ανήκει στη Λεγανές ως το 2021»

Συμβόλαιο με τη Λεγανές ως το 2021 έχει ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού, Λουτσιάνο Νέβες, όπως αποκάλυψε ο ιδιοκτήτης της ισπανικής ομάδας.

Ο Βραζιλιάνος στράικερ πρόλαβε να αγωνιστεί μόλις σε πέντε παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό την περσινή σεζόν, λόγω του σοβαρού τραυματισμού του. Το περασμένο καλοκαίρι αποχώρησε από τους “πράσινους” κι επέστρεψε στην πατρίδα του για να αγωνιστεί στη Φλουμινένσε.

Τον τελευταίο καιρό μάλιστα που το όνομά του εμπλέκεται σε μεταγραφικά σενάρια, ο βραζιλιάνος Τύπος ανέφερε ότι ο παίκτης ανήκει ακόμα στους “πράσινους” κι αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στη “Φλου”.

Τα πράγματα ωστόσο ήρθε να ξεκαθαρίσει ο μεγαλομέτοχος και αντιπρόεδρος της Λεγανές, αποκαλύπτοντας μία εντελώς άγνωστη πτυχή για το καθεστώς ιδιοκτησίας του παίκτη. Όπως δήλωσε στην “AS” ο Φελίπε Μορένο, η ομάδα της Μαδρίτης -όπου αγωνίζεται και ο Δημήτρης Σιόβας- αγόρασε τα δικαιώματα του Λουτσιάνο το περασμένο καλοκαίρι, όταν κι έμεινε ελεύθερος, παρότι αυτό δεν επισημοποιήθηκε!

Θυμίζουμε ότι o 25χρονος επιθετικός είχε αγωνιστεί στη Λεγανές τη σεζόν 2016-17 ως δανεικός από την Κορίνθιανς, από την οποία έμεινε ελεύθερος το καλοκαίρι του ’18.

Πάντως στο δημοσίευμα της “AS” σημειώνεται ότι ο δανεισμός του στη Φλουμινένσε ολοκληρώνεται το… 2021, όταν λήγει δηλαδή και το συμβόλαιό του με τους Ισπανούς. «Σε περίπτωση πώλησής του η Λεγανές θα πάει ένα σημαντικό μέρος των χρημάτων», δήλωσε ο πρόεδρος της Λεγανές, η οποία πάντως φέρεται να έχει το δικαίωμα ανά πάσα ώρα να τον εντάξει στο ρόστερ της.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button