Νέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Πρόγραμμα – βουνό για τις ομάδες της Super League μέχρι το τέλος Ιανουαρίου

Την Τρίτη 8/1 κρίνεται πότε θα διεξαχθεί η 15η αγωνιστική μετά την δικαίωση του Ολυμπιακού στο Διαιτητικό Δικαστήριο.

Από τις τηλεφωνικές επαφές που θα έχει την Τρίτη (8/1) ο διευθύνων σύμβουλος της Super League Βασίλης Γκαγκάτσης, με τις ομάδες, θα εξαρτηθεί πότε θα διεξαχθεί η 15η, εξ’ αναβολής, αγωνιστική του πρωταθλήματος, μετά τη δικαίωση του Ολυμπιακού στο Διαιτητικό Δικαστήριο, και αν θα χρειαστεί έκτακτο διοικητικό συμβούλιο για τον ορισμό της.

Ο Κανονισμός Αγώνων Ποδοσφαίρου πάντως (άρθρο 21), αναφέρει ότι η αγωνιστική πρέπει να διεξαχθεί την πρώτη διαθέσιμη ημερομηνία και αυτή είναι η Τετάρτη 16/1.

Να σημειωθεί επίσης, ότι η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου αναφέρει ότι… «ΔΙΑΤΗΡΕΙ σε ισχύ την από 14-12-2018 απόφαση του ΔΣ της Super League αναφορικά με το πρόγραμμα διεξαγωγής των αγωνιστικών ημερών από την 16η ως και την 20ή αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος, και υποχρεώνει το Δ.Σ. της Super League να προβεί στον ορισμό διεξαγωγής της 15ης αγωνιστικής ημέρας, σύμφωνα με το άρθρο 22 παρ.6 του Κ.Α.Π., σε εμβόλιμες ημερομηνία/-ες αγωνιστικών ημερών». Οι ημερομηνίες των τεσσάρων συγκεκριμένων αγωνιστικών δηλαδή, ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ.

Αυτό σημαίνει όμως, ότι οι ομάδες που αγωνίστηκαν για τελευταία φορά, το διήμερο 18-20/12 στο Κύπελλο Ελλάδας (τελευταία αγωνιστική των ομίλων), επιστρέφουν την Τρίτη 8/1 στις αγωνιστικές υποχρεώσεις με τον ίδιο θεσμό και θα έχουν μέχρι το τέλος Ιανουαρίου πρόγραμμα – βουνό και συγκεκριμένα τα εξής παιχνίδια:

– Την Τετάρτη 9/1 τα παιχνίδια των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας (1η αγωνιστική).

– Την Κυριακή 13/1 την 16η αγωνιστική της Super League.

– Την Τετάρτη 16/1 την 15η αγωνιστική (εξ’ αναβολής) της Super League.

– Την Κυριακή 20/1 την 17η αγωνιστική της Super League.

– Την Τετάρτη 23/1 τα παιχνίδια των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας (2η αγωνιστική).

– Την Κυριακή 27/1 την 18η αγωνιστική της Super League.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button