ΓενικάΤοπικές Ειδήσεις

«Τηλέμαχος»: Άνοιξε η Εθνική Οδός Αθηνών-Λαμίας – Πού παραμένουν τα προβλήματα

Κλειστή έμεινε για περισσότερο από μία ώρα, εξαιτίας της χιονόπτωσης, η Εθνική Οδός Αθηνών-Λαμίας, η λεωφόρος Εθνικής Αντιστάσεως στην Καισαριανή αλλά και ο δρόμος προς Υμηττό.

O κεντρικός οδικός άξονας της χώρας, που παρέμενε κλειστός για τουλάχιστον μία ώρα, άνοιξε το πρωί της Τρίτης (8/1), με την Τροχαία να ανάβει το «πράσινο φως» για την διέλευση των οχημάτων..

Η εθνική οδός Αθηνών – Λαμίας ήταν κλειστή για όλα τα οχήματα και στα δύο ρεύματα από το ύψος της γέφυρας Καλυφτάκη μέχρι τα διόδια της Θήβας και πλέον με προπορευόμενα οχήματα της Τροχαίας, διεξάγεται η κίνηση των οχημάτων, με ιδιαίτερη προσοχή, προς τη Λαμία.

Η απόφαση για κλείσιμο της Εθνικής Οδού, είχε ληφθεί από την Τροχαία, καθώς η χιονόπτωση στο ύψος της Μαλακάσας είναι σφοδρή και δεν μπορούσαν τα εκχιονιστικά να ανοίξουν το δρόμο.

Υπεύθυνη για την διατήρηση της κυκλοφορίας στην εθνική οδό είναι η Νέα Οδός, αρμόδιοι της οποίας πάντως επιρρίπτουν την ευθύνη για το κλείσιμο του δρόμου στην Τροχαία.

Αναλυτικότερα οι δρόμοι που μένουν κλειστοί:

  • στην Καισαριανή, διακόπηκε η κυκλοφορία στην Λεωφόρο Εθνικής Αντιστάσεως από το ύψος του γηπέδου της Καισαριανής στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κατεχάκη και στη Λεωφόρο Κατεχάκη στην έξοδο προς Καισαριανή
  • επίσης διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων στον δρόμο προς Υμηττό, στην περιοχή Καλοπούλα.
  • Στο Σχιστό προς Κερατσίνι

Σε όλα τα προαναφερθέντα σημεία έχουν μεταβεί μηχανήματα και στελέχη των δήμων και της Περιφέρειας, που καταβάλλουν προσπάθειες να ανοίξουν τους δρόμους και ρίχνουν αλάτι προκειμένου να μπορέσει να αποκατασταθεί η κυκλοφορία των αυτοκινήτων.

Πηγή: ethnos.gr

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button