FeaturedΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Στην έξοδο ο Παπαργυρίου»

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα (Sportime) που θέλουν ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Λαμία, να αποχωρούν από την ομάδα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Sportime» ένας ποδοσφαιριστής, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Μάκη Χάβο για το υπόλοιπο της σεζόν είναι ο αριστερός μπακ, Ιορδάνης Παπαργυρίου.

Το αθηναϊκό δημοσίευμα (προφανώς έχει τις πληροφορίες του μέσα από την ομάδα) αναφέρει πως ο Έλληνας προπονητής έχει ήδη ειδοποιήσει τον Παπαργυρίου πως δεν τον υπολογίζει και του ζήτησε να ψάξει ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του.

Πάντως, ο αριστεροπόδαρος μπακ κανονικά συμμετέχει στις προπονήσεις της ομάδας και είναι διαθέσιμος για τα παιχνίδια και με τον Παναθηναϊκό και με τον Άρη για το πρωτάθλημα της SuperLeague.

Διαβάστε το δημοσίευμα του «Sportime»:

Ήταν δεδομένο ότι κάποια στιγμή θα ξεκινούσαν οι συζητήσεις με ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται στη Λαμία και ο πρώτος που ενημερώθηκε ήταν ο Ιορδάνης Παπαργυρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime ο αριστεροπόδαρος αμυντικός μίλησε με τον Μάκη Χάβο την Τρίτη (8/1), όπου συζήτησαν το μέλλον του ποδοσφαιριστή στους Φθιώτες.

Με τον προπονητή των «κυανολεύκων» να του μεταφέρει ότι δεν τον υπολογίζεται για το υπόλοιπο της σεζόν και του ζήτησε να ψάξει να βρει ομάδα.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button