ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Βόκολος για Κοντονίκο: “Στο άμεσο μέλλον θα πάρει τις ευκαιρίες του” (vid)

Στη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης ΑΕΚ - ΠΑΣ Λαμία, ο Λεωνίδας Βόκολος σχολίασε το αποτέλεσμα της αναμέτρησης, τοποθετήθηκε για την αλλαγή του καλύτερου παίκτη των κυανόλευκων στο πρώτο ημίχρνο (Σίντκλει) ενώ απάντησε και σε ερώτηση σχετικά με τον Βασίλη Κοντονίκο και το πως σκέφτεται να τον διαχειριστεί στη συνέχεια.

Στη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης ΑΕΚ – ΠΑΣ Λαμία, ο Λεωνίδας Βόκολος σχολίασε το αποτέλεσμα της αναμέτρησης, τοποθετήθηκε για την αλλαγή του καλύτερου παίκτη των κυανόλευκων στο πρώτο ημίχρνο (Σίντκλει) ενώ απάντησε και σε ερώτηση σχετικά με τον Βασίλη Κοντονίκο και το πως σκέφτεται να τον διαχειριστεί στη συνέχεια.

Ο Κοντονίκος διαπρέπει με την ομάδα Κ-19 του ΠΑΣ Λαμία, οι εμφανίσεις του έκαναν τον Τάσο Θέο και τους συνεργάτες του να τον καλέσει στα δοκιμαστικά της Εθνικής Νέων ενώ κλήθηκε εκ νέου να συμμετάσχει στα προκριματικά των γαλανόλευκων για το Euro, ταξιδεύοντας σήμερα για την Αττάλεια.

Ερωτηθείς για την περίπτωσή του ο Λεωνίδας Βόκολος είπε:

“Ο Κοντονίκος είναι ένα παιδί που τον ξέρω καλά από την πρώτη μέρα που ήρθα στη Λαμία. Τον πιστεύουμε. Όταν ένα παιδί βρίσκεται στην ηλικία του Βασίλη χρειάζεται χρόνος, υπομονή και να βρεθεί η στιγμή που θα πάρει τις ευκαιρίες του. Είναι μέσα στην ομάδα, προπονείται μαζί μας καθημερινά και στο άμεσο μέλλον θα πάρει τις ευκαιρίες του για να μπορέσει να δείξει το ταλέντο του.”

Διαβάστε επίσης

Back to top button