Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Ολα μηδέν» στα Γιάννενα

«Ολα μηδέν» στους Ζωσιμάδες μεταξύ του ΠΑΣ Γιάννινα και της ΑΕΛ (0-0), στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Super League.

Μηδέν γκολ και μηδέν θέαμα σ’ ένα ματς που σίγουρα δεν ευχαρίστησε όσους φιλάθλους θέλησαν να περάσουν το βράδυ τους στις κερκίδες του γηπέδου.

Το πρώτο ημίχρονο «κοίμισε» τους θεατές στους Ζωσιμάδες, καθώς ελάχιστες ήταν οι στιγμές που προκάλεσαν ενδιαφέρον. Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη είχε μεν τον έλεγχο του ματς, αλλά οι επιθετικές πρωτοβουλίες ήταν σπασμωδικές και χωρίς έμπνευση, επιτρέποντας στην πολυπρόσωπη αμυντική γραμμή της ΑΕΛ να απομακρύνει τους όποιους κινδύνους μακριά από την εστία τους.

Στην επανάλήψη το σκηνικό δεν άλλαξε. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να είναι νωθροί και η θεσσαλική ομάδα να μην κινδυνεύει. Ο Πετράκης έκανε κάποιες κινήσεις στο αγωνιστικό σύστημα της ομάδας της Ηπείρου, αλλά και πάλι οι παίκτες του συνέχισαν να είναι προβλέψιμοι στις επιθετικές πρωτοβουλίες τους.

Ο διαιτητής Σταύρος Μάνταλος έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Σκόνδρα – Χούμπτσεβ, Γκοΐκοβιτς και Μασούρα.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Βιντάλ (81′ Χέλκβιστ), Τζημόπουλος, Τσικάρσκι, Μανθάτης (57′ Χαλκιαδάκης), Σκόνδρας, Λίλα (70′ Γιάκος), Μιχαήλ, Νικολιάς, Μπουκουβάλας, Κόντε.

ΑΕΛ (Αντωνίου): Θεοδωρόπουλος, Μασούρας, Γιοβάνοβιτς, Γκοΐκοβιτς, Γκόλιας, Χούμπτσεβ (38′ Μπάλλας), Μιλοσάβλιεβιτς (71′ Περόνε), Μλαντένοβιτς, Κριζμάν, Αγκάνοβιτς, Ντέλετιτς (88′ Καρατάσιος).

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button