Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Εσθονία – Γεωργία Προγνωστικά | Aνάλυση | Στατιστικά

Αναμέτρηση για την 1η αγωνιστική του 2ου Ομίλου της Γ' Κατηγορίας στο Nations League, με τη Εσθονία να υποδέχεται στο «Λε Κοκ Αρένα» τη Γεωργία.

 

Το ματς θα διεξαχθεί στις 19:00, κεκλεισμένων των θυρών.

ΕΣΘΟΝΙΑ: Εξαιρετικά δύσκολη αναμέτρηση ήταν η τελευταία χρονικά για την Εσθονία, μοιραία ήρθε η ήττα με 5-0 απέναντι στην Ολλανδία, στο «κλείσιμο» των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Γενικότερα ήταν πολύ κακή η παρουσία της, κερδίζοντας μόλις έναν βαθμό από τους 25 προβλεπόμενους στον 3ο Όμιλο. Το γεγονός ότι ποιοτικά είναι ασθενής, αντικατοπτρίζεται και από τα 15 γκολ που έχει δεχθεί στα πέντε από τα έξι τελευταία της παιχνίδια.

Καμία ανησυχία για τον Κάρελ Βόολαϊντ, μιας και δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα στις τάξεις της ομάδας.

ΓΕΩΡΓΙΑ: Δεν απέφυγε την ήττα από την Κροατία με 2-1 σε φιλική αναμέτρηση η Γεωργία. Είχε προηγηθεί ακόμα ένα αρνητικό αποτέλεσμα, αυτό με 1-0 από την Ελβετία για τα προκριματικά του Euro. Πριν από τις εν λόγω αποτυχίες, μετρούσε τέσσερα σερί ματς δίχως ήττα, με τρεις σερί ισοπαλίες και μία νίκη, αυτή κόντρα στο Γιβραλτάρ με 2-3. Στο Nations League της περυσινής αγωνιστικής περιόδου έκανε… πλάκα στον 1ο Όμιλο της Δ’ Κατηγορίας και με 16 βαθμούς σε έξι αγώνες, πήρε την άνοδο στη Γ’ Κατηγορία.

Με πλήρη αποστολή ταξίδεψε στην Εσθονία η Γεωργία.

ΠΡΟΤΑΣΗ στο πάμε στοίχημα με την στοιχηματική winmasters bonus. Διαβάστε την επιλογή μου στο Sentragoal

Δείτε όλες τις στοιχηματικες εταιριες με bonus.

Διαβάστε επίσης

Back to top button