Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Καρασαλίδης: «Δύσκολο το έργο μας στην Λαμία»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Στα Γήπεδα» για την τηλεόραση του Αχελώου παραχώρησε ο στόπερ του Παναιτωλικού, Τέλης Καρασαλίδης.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Στα Γήπεδα» και στον καλό φίλο και συνάδελφο Αλέξανδρο Κουτσιούμπα, για την τηλεόραση του Αχελώου παραχώρησε ο στόπερ του Παναιτωλικού, Τέλης Καρασαλίδης.

Ο κεντρικός αμυντικός των Αγρινιωτών, που έχει ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις του στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, μίλησε στον Αλέξανδρο Κουτσιούμπα.

Στη συνέντευξη ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής μίλησε για το παιχνίδι της Δευτέρας με την Λαμία τονίζοντας πως το έργο του Παναιτωλικού δεν θα είναι εύκολο!

Αναλυτικά δήλωσε:

Για το παιχνίδι με τη Λαμία δήλωσε: Πρέπει να αντιμετωπίσουμε τη διακοπή που είχαμε στο πρωτάθλημα με σοβαρότητα και να πάμε στη Λαμία με στόχο βαθμό ή βαθμούς ανάλογα με την έκβαση του παιχνιδιού. Πρέπει να έχουμε τη μαχητικότητα που είχαμε στο τελευταίο παιχνίδι και να βγάλουμε περισσότερη εξυπνάδα σε όλο το 90λεπτο. Και το λέω αυτό διότι σε 2 από τα προηγούμενα παιχνίδια με ΑΕΚ και Ολυμπιακό δεχθήκαμε δύο γκολ από ισάριθμες αδράνειες στην άμυνα μας.

Θα πρέπει μέχρι να τελειώσει το παιχνίδι να μείνουμε προσηλωμένοι και επίσης είναι σημαντικό αν καταφέρουμε να σκοράρουμε να κρατήσουμε για να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς. Η μαχητικότητα με ομάδες του ίδιου βεληνεκούς είναι το πιο σημαντικό κομμάτι.

Για το αν θα παίξει ρόλο η αλλαγή προπονητή της Λαμίας: Νομίζω πάντα παίζει ρόλο. Η Λαμία έχει έναν προπονητή που και την ομάδα ξέρει και έμπειρος είναι. Το έργο μας θα είναι δύσκολο και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι!

Aπόδοση διαλόγων: Lamiara.gr

Δείτε τα όσα δήλωσε αναλυτικά ο Έλληνας στόπερ στη συνέντευξη που παραχώρησε στο παρακάτω βίντεο, όπως δημοσιεύθηκε στο επίσημο κανάλι του Αχελώου στο YouTube.

Διαβάστε επίσης

Back to top button