Άλλα αθλήματαΜπάσκετ

Ολυμπιακός ο… ρυθμιστής στην κανονική διάρκεια της Euroleague – Τα σενάρια

Ολοκληρώνεται απόψε (6/4) η κανονική διάρκεια της Euroleague, με τον Ολυμπιακό να ρίχνει από ελληνικής πλευράς, την αυλαία.

Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται την Ζαλγκίρις Κάουνας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (19:00) στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής, έχοντας πολλές και σημαντικές απουσίες. Εκτός θα μείνουν σίγουρα οι Πρίντεζης, Παπανικολάου και ΜακΛιν, ενώ αμφίβολος είναι ο Τίλι.

Το αποτέλεσμα του Ολυμπιακού, θα κρίνει και την τύχη τόσο του Παναθηναϊκού –επικράτησε χθες (5/4) εκτός έδρας της Αρμάνι Μιλάνο στην παράταση– όσο και τη δική του, αφού σε συνδυασμό αποτελεσμάτων μπορεί να βγει μέχρι και τέταρτος.

Συγκεκριμένα οι Πειραιώτες θα καταλάβουν την τρίτη θέση είτε εάν νικήσουν την Ζαλγκίρις, είτε εάν χάσουν από την Ζαλγκίρις αλλά η Ρεάλ νικήσει την Μπάμπεργκ. Για να καταλάβει την 4η θέση θα πρέπει να χάσει από την Ζαλγκίρις και παράλληλα η Ρεάλ να ηττηθεί από τους Γερμανούς της Μπάμπεργκ. Στο τελευταίο ενδεχόμενο, ο Παναθηναϊκός θα είναι τρίτος.

Οι «πράσινοι» θα είναι τέταρτοι εάν νικήσει ο Ολυμπιακός την Ζαγκίρις στο ΣΕΦ και η Ρεάλ χάσει από την Μπάμπεργκ ή εάν ηττηθεί ο Ολυμπιακός και νικήσει η Ρεάλ. Για να βρεθούν στην 5η θέση οι «πράσινοι» θα πρέπει η Ρεάλ να νικήσει την Μπάμπεργ και ο Ολυμπιακός την Ζαγλκίρις.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button