Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Παναιτωλικός: Η μεγάλη επιστροφή των Λιάβα, Βαρόνε

Ο νεαρός αμυντικός και ο Ιταλός χαφ αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής στα play outs και έτσι θα γυρίσουν στα γήπεδα ύστερα από πολύμηνη αποχή. #slgr #panaitolikosfc #Varone #Λιάγκας #slgrinterwetten #season2021_2022

Ο νεαρός αμυντικός και ο Ιταλός χαφ αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής στα play outs και έτσι θα γυρίσουν στα γήπεδα ύστερα από πολύμηνη αποχή.

Αντίστροφα μετρά πλέον ο χρόνος ώστε οι Γιώργος Λιάβας και Ιβάν Βαρόνε να αγωνιστούν ξανά σε επίσημο ματς του Παναιτωλικού. Ο πρώτος παραμένει εκτός για περισσότερο από 1 ημερολογιακό έτος, καθώς ο 22χρονος αμυντικός υπέστη ρήξη χιαστού σε έναν αγώνα με τον ΠΑΟΚ τον Γενάρη του 2021 και κάτι ανάλογο, στο άλλο του πόδι, το περασμένο καλοκαίρι. Πλέον όμως έχει μπει σε φουλ ρυθμούς, συμμετέχει και στα «κυανοκίτρινα» διπλά και όλα δείχνουν πως στα play outs θα πάρει χρόνο συμμετοχής.

Κάτι ανάλογο ισχύει και για τον Ιταλό χαφ που τραυματίστηκε σοβαρά τον περασμένο Οκτώβριο στην αναμέτρηση του «Κλεάνθης Βικελίδης» και μέχρι πρότινος ήταν στην πατρίδα του και ακολουθούσε εκεί ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας. Ο 30χρονος γύρισε στην Ελλάδα, έχει επίσης μπει σε φουλ ρυθμούς και εκτός απρόοπτου θα παίξει στο μίνι πρωτάθλημα που ακολουθεί μέχρι το φινάλε της σεζόν.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button