FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Τα στοιχεία που μας έδειξαν… Τομάς και Μπεχαράνο!

Σημαντική ημέρα η χθεσινή και για τον ΠΑΣ Λαμία αλλά και για τα δύο μεταγραφικά αποκτήματα του συλλόγου.

Ο ΠΑΣ Λαμία εχθές έδωσε τον πρώτο του αγώνα για το 2019, παίζοντας εντός έδρας με τον Παναθηναϊκό στο ΔΑΚ Λαμίας, στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Εκτός από τη νίκη επί του «τριφυλλιού» η χθεσινή ημέρα ήταν ιδιαίτερη μιας και αγωνίστηκαν για πρώτη φορά τα δύο μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας.

Ο Ντάνι Μπεχαράνο και ο Γιοάν Τομάς πήραν φανέλα βασικού από τον Μάκη Χάβο και πραγματικά «μπήκαν στα δύσκολα» από την αρχή.

Ο Έλληνας τεχνικός, τοποθέτησε τον Μπεχαράνο στη θέση του αμυντικού χαφ, δίπλα στον Ελίνι Δημούτσο, βγάζοντας όλο το 90λεπτο. Ο Βολιβιανός, επί της ουσίας έπαιξε στη θέση που αγωνιζόταν σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια της Λαμίας ο Δημούτσος, ενώ ο Έλληνας μέσος «μπήκε στα παπούτσια» του Μάρκο Μπλάζιτς.

Σαν «κόφτης» ο Ντάνι ήταν αρκετά καλός, έδειξε μαχητικότητα ενώ μπορούμε να πούμε έκανε αυτό που ζητούσε ο Χάβος όλο αυτόν τον καιρό, δηλαδή να έχει έναν χαφ να παίζει σκληρά και να μην φοβάται να βάλει τα πόδια του.

Επίσης, έδειξε πως είναι σε εξαιρετική φυσική κατάσταση, «κατάπιε» πολλά χιλιόμετρα ενώ αρκετές φορές «κάλυπτε» έναν εκ των κεντρικών αμυντικών που ανέβαιναν στις στημένες φάσεις.

Και περνάμε στον Ισπανό, Τομάς ο οποίος έδωσε ανάσες στον Μπερτόλιο, παίζοντας στη θέση του ως «δεκάρι». Ο 33χρονος ποδοσφαιριστής έδειξε, παρά τα χρόνια του, πως είναι και γρήγορος και έχει μεγάλη φυσική αντοχή.

Αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο, σε βαρύ τερέν και έδειξε πως και έχει την κάθετη πάσα αλλά και τη σέντρα. Τον είδαμε να χρησιμοποιεί και τα δύο του πόδια, πράγμα που είναι πολύ ενθαρρυντικό για την ομάδα ενώ πολλές φορές όταν τραβιόταν προς τα πλάγια ο Μπαράλες, έπαιρνε θέση σέντερ φορ.

Εννοείται πως δεν μπορούμε να ξεχάσουμε το πέναλτι που κέρδισε ο Ισπανός. Στη φάση εκείνη, ο Τομάς μπήκε στην περιοχή του Παναθηναϊκού και με τους ελιγμούς του ανάγκασε τον Πούγγουρα να τον μαρκάρει αντικανονικά.

Τα υπόλοιπα τα ανέλαβε ο Μπαράλες…

Τέλος, αρκετές φορές τον παρατηρήσαμε να δίνει τα εύσημα και κουράγιο στους συμπαίκτες του, πράγμα που δείχνει ηγετικές ικανότητες αλλά και το πόσο του αρέσει… η δουλειά του!

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button