FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Έριξε και την βόμβα του» ο Παπαϊωάννου!

Για ακόμη μία φορά… αλά αυτή την φορά πιο σοβαρά από ποτέ ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΣ Λαμία δήλωσε απογοητευμένος από αρκετούς εδώ στη Λαμία.

Μπορεί να δήλωσε (μετά τον αποχαιρετισμό στον Μπάμπη Τεννέ) πως η ημέρα σήμερα για τον ΠΑΣ Λαμία είναι μεγάλη, εννοώντας την μεταγραφή του Χακίμ Μαστούρ όμως ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου υπογράμμισε και κάτι ακόμη.

Τι ήταν αυτό; Την απογοήτευσή του από μερικούς παράγοντες της πόλης όπως επίσης και από τον κόσμο της Λαμίας. Χαρακτηριστικά είπε, «Τα διαρκείας είναι πενιχρά, ορισμένος κόσμος κρυώνει να έρθει στο γήπεδο αλλά οι σχολιασμοί για την ομάδα γίνονται απ΄όλους εδώ κάτω στις νερατζιές», ήταν τα λόγια του ισχυρού άνδρα της «κυανόλευκης» ΠΑΕ.

Το σημαντικότερο όλων βέβαια, είναι πως στάθηκε στην παρουσία του στον σύλλογο της Λαμίας όλα αυτά τα χρόνια λέγοντας πως «αποτελεί μία ευκαιρία για τη ομάδα ο ίδιος» και πως αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση στο τέλος της σεζόν, θα πάρει το καπελάκι και θα φύγει, ευχόμενος αυτός που θα τον αντικαταστήσει να είναι άξιος…

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button