Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Τσέλσι για Παρέδες

Η Τσέλσι έχει καταθέσει πρόταση στη Ζενίτ για την απόκτηση του Λεάντρο Παρέδες που επιθυμεί να αποχωρήσει άμεσα από τη Ρωσία.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε η Τσέλσι έχασε πολύ χρόνο μέχρι να κάνει δικό της τον Μαουρίσιο Σάρι. Αυτός είχε ως αποτέλεσμα να πάει πίσω ο μεταγραφικό σχεδιασμός της ομάδας. Ουσιαστικά ο Ιταλός τεχνικός προσπαθεί να φτιάξει μια δική του ομάδα με υλικά που βρήκε στο Λονδίνο.

Εκτός από τον Ζορζίνιο, ο Σάρι ήθελε άλλον έναν ποδοσφαιριστή για το χώρο του κέντρου. Μπορεί να έχει τους Κόβασιτς και Καντέ, αλλά ήθελε κάποιον με άλλα χαρακτηριστικά. Η πρώτη επιλογή ήταν ο Νικολό Μπαρέλλα, ωστόσο η απόκτηση του δεν είναι εύκολη.

Τα χρήματα που αξιώνει η Κάλιαρι είναι πολλά, ενώ έχει μπει δυνατά στο παιχνίδι και η Νάπολι. Οι «μπλε» φαίνεται πως στρέφουν την προσοχή τους σε μια άλλη ενδιαφέρουσα περίπτωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιταλία ο εκλεκτός του Μαουρίσιο Σάρι είναι ο Λεάντρο Παρέδες. Πρόκειται για τον Αργεντινό χαφ που είχε κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα της Ρόμα προ διετίας. Η παρουσία του στους «τζινλορόσι» είχαν αναγκάσει τη Ζενίτ να δώσουν ένα μεγάλο ποσό για την απόκτηση του.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής θέλει να φύγει από τη Ρωσία και η ομάδα της Αγίας Πετρούπολης δεν έχει πρόβλημα να τον παραχωρήσει. Από το ρεπορτάζ προκύπτει πως η Τσέλσι προσφέρει 30 εκατομμύρια ευρώ και στον παίκτη 4.5 για συμβόλαιο μέχρι το 2023.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button