Η συγκινητική ανάρτηση του Μπαντή για την αλλαγή του… και το όνειρο του Κάτσικα!(pic)

0
158

Το πόσο καλός τερματοφύλακας είναι το γνωρίζαμε από τις εμφανίσεις του σε Ελλάδα και Κύπρο, αλλά το πόσο μεγάλη ψυχάρα είναι ο Γιώργος Μπαντής τώρα το συνειδητοποιήσαμε!

Δείτε τι σχολίασε ο έμπειρος τερματοφύλακας του ΠΑΣ Λαμία, για τον τραυματισμό του αλλά και το όνειρο που εκπλήρωσε ο συμπαίκτης του Παναγιώτης Κάτσικας.

Σας παραθέτουμε πιο κάτω την ανάρτηση του Μπαντή, χωρίς να σχολιάσουμε τίποτα παραπάνω:

Όταν βγαίνεις αλλαγή εξαιτίας ενός τραυματισμού τα συναισθήματα είναι περίεργα. Ειδικά οταν περίμενες πολύ καιρό να αγωνιστείς. Εκείνη την ώρα χιλιάδες “γιατί” βομβαρδίζουν το κεφάλι σου.

Πηγαίνοντας όμως στην γραμμή η λύπη μου μετατράπηκε σε χαρά γιατί εκεί περίμενε ένα παιδί να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα.

Και χαίρομαι ιδιαίτερα για εκείνον γιατί το αξίζει, όχι μόνο αγωνιστικά, αλλά και λόγω της παιδείας και του ήθους που έχει ως άνθρωπος. 

Το ποδόσφαιρο μας, έχει ανάγκη από τέτοιους νέους σκεπτόμενους αθλητές.

Όπως συμβαίνει και στον Παναθηναϊκό όπου αυτή τη στιγμή εξαιτίας μιας “τραυματισμένης” διοικητικής κατάστασης έχει τον ρόλο του “σωτήρα” του ελληνικού ποδοσφαίρου. Γιατί όλα αυτά τα νέα παιδιά όπου με μια οικονομικά ισχυρή διοίκηση δυστυχώς δύσκολα θα έβρισκαν χώρο είναι η σωτηρία του ποδοσφαίρου μας, το μέλλον του.

Και επειδή τίποτα δεν είναι τυχαίο, φαίνεται πως ένα “δίδυμο” εκεί μετέτρεψε τις πιο αντίξοες συνθήκες σε ευκαιρίες.

Όχι για κέρδος μα για δημιουργία.

Comments

comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here