Β΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Ξεκίνησε με το δεξί η Θύελλα Ροδωνιάς!

Τη νίκη με 2-1 σκορ πανηγύρισε σήμερα στο γήπεδό της η Θύελλα Ροδωνιάς απέναντι στη Δόξα Ζηλευτού, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Β΄Φθιώτιδας.

Τη νίκη με 2-1 σκορ πανηγύρισε σήμερα στο γήπεδό της η Θύελλα Ροδωνιάς απέναντι στη Δόξα Ζηλευτού, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Β΄Φθιώτιδας.

Το ματς:

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η γηπεδούχος Θύελλα, η οποία επιβλήθηκε της γειτονικής ομάδας του Ζηλευτού με σκορ ημιχρόνου, κάνοντας μάλιστα και την ανατροπή. Αν και προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι  στο 25΄με τον Διώτη, οι γηπεδούχοι εμφανώς ανώτεροι επέβαλλαν το παιχνίδι τους και πήραν μια μικρή σε έκταση νίκη, αλλά θα μπορούσαν να είχαν διευρύνει το σκορ στο Β΄μέρος, όμως οι παίκτες της έχασαν σπουδαίες ευκαιρίες, ενώ είχαν και ένα δοκάρι.

Ωραίο δυνατό σουτ του Κίτσου στο 18΄, απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Ζηλευτού, στην επιστροφή ο Ντζιαβίδας Γιάννης σούταρε, αλλά έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ. Στο 21΄Ο Βρούβας για τους γηπεδούχους σούταρε από καλή θέση, αλλά και πάλι απέκρουσε ο τερματοφύλακας. Οι φιλοξενούμενοι σε μια αντεπίθεσή τους προηγήθηκαν στο 25΄με τον Διώτη κάνοντας το 0-1. Όμως ο Ντζιαβίδας Γιάννης στο 35΄με ένα ωραίο δυνατό συρτό σουτ, έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Καραΐσκου ισοφαρίζοντας σε 1-1.Στο 40΄πάλι ο ίδιος παίκτης και αρχηγός των γηπεδούχων πήρε την ωραία ασιστ του Βρούβα, κατέβασε όμορφα τη μπάλα και έκανε ένα δυνατό βολ πλανέ στέλνοντας τη μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια του Καραϊσκου. Στο 45΄όμως ο Βρούβας με ένα υπέροχο πλασέ πέρασε τη μπάλα πάνω από τον εξερχόμενο τερματοφύλακα του Ζηλευτού κάνοντας την ανατροπή και σημειώνοντας το 2-1.

Στο Β΄μέρος οι γηπεδούχοι έπαιξαν για 35΄λεπτά σχεδόν μονότερμα τους φιλοξενούμενους, αλλά δεν μπόρεσαν να σημειώσουν άλλο τέρμα, αφού έχασαν σπουδαίες ευκαιρίες. Μία εξ΄αυτών ήταν το δυνατό σουτ του Γεωργαλή Θ. στο 60΄,το οποίο τράνταξε την οριζόντια δοκό του Καραϊσκου. Δίκαιη νίκη για τους γηπεδούχους που άφησαν υποσχέσεις για καλό ποδόσφαιρο. Οι αντίπαλοι παίκτες του Ζηλευτού προσπάθησαν, αλλά δεν μπόρεσαν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα.

Πριν τον αγώνα τελέστηκε ο καθιερωμένος αγιασμός των γηπεδούχων για τη νέα ποδ/κή χρονιά.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΘΥΕΛΛΑ ΡΟΔΩΝΙΑΣ(Π. Παλιούρας): Γραββάνης, Γεωργιάδης, ΓεωργαλήςΒ.(46΄Κόκκοτας),Γεωργαλής Θ., Γαρουφαλής, Κότσαλης Βρούβας(70΄Παπαβασιλείου), Κίτσος(80΄λ.τρ.Πολύζος), Σκαρής, Ντζιαβίδας Γιάννης, Γκούλτας(46΄Ζαγγανάς Η.)

ΔΟΞΑ ΖΗΛΕΥΤΟΥ: Καραϊσκος, Σαραντζής(68΄Μανίκας), Ντίνος, Ντζιαβός, Αθανασιάς Αθ., Τζάθας, Αθανασιάς Κ., Διώτης, Μανίκας Π., Ζαγγανάς, Φλώρος

Διαβάστε επίσης

Back to top button