Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΠΑΣ Γιάννινα: Ο Κόντε θα κάνει τη Δευτέρα (29/8) μαγνητική

Ακόμη και η φράση «Όσκαρ ατυχίας» είναι μικρή για να αποδώσει το μέγεθος των όσων συμβαίνουν με τον Πέδρο Κόντε τον τελευταίο χρόνο. #slgr #pasgianninafc #PedroConde #season2022_2023

Ακόμη και η φράση «Όσκαρ ατυχίας» είναι μικρή για να αποδώσει το μέγεθος των όσων συμβαίνουν με τον Πέδρο Κόντε τον τελευταίο χρόνο.

Ήταν πέρσι 18 Σεπτεμβρίου όταν τον βρήκε το «κακό» στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και χθες (27/8) στην αναμέτρηση με τη Λαμία συνέβη ξανά, στο άλλο του πόδι αυτή τη φορά. Σε μία ανύποπτη φάση στο 65’ προσπαθώντας να μαρκάρει τον Ντε Βινσέντι, ο Κόντε δεν “φρέναρε” καλά το αριστερό του πόδι, το οποίο έκανε μία αναπήδηση, εκεί προφανώς του γύρισε το γόνατο και έπεσε στο έδαφος.

Απ’ ό,τι φάνηκε από τις αντιδράσεις του αντιλήφθηκε ότι υπάρχει σοβαρή ζημιά στο γόνατό του, με την πρώτη εκτίμηση του κ. Ριστάνη να είναι για χιαστό.

Ο 34χρονος στράικερ του «Αγιαξ της Ηπείρου» θα υποβληθεί αύριο σε μαγνητική ώστε να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος της ζημιάς που υπέστη, αν και η πρώτη εκτίμηση που υπάρχει δεν αφήνει ιδιαίτερα περιθώρια αισιοδοξίας.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button