Β΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Κρύο, βροχή και γκολ στη Μεγάλη Βρύση!

Για την 11η αγωνιστική της Β Φθιώτιδας η ομάδα της Θύελλας Μεγάλης Βρύσης υποδέχθηκε τον Πελασγιακό σε έναν αγώνα με βροχή και πολύ κρύο.

 

Μία εύκολη νίκη πήρε ο Πελασγιακός στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Β Φθιώτιδας απέναντι στη Θύελλα Μεγάλης Βρύσης με σκορ 2-6.

Το ματς:

Μόλις στο 6′ ο Αντώνης Ράπτης έκανε το μακρινό σουτ στέλνοντας τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του του Μακκα.

Η απάντηση της Θύελλας ήρθε με σουτ του Χαλεπλή στο 10′  εκτός της περιοχής αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Στο 18′ ο Σκεμπές εκτέλεσε το κόρνερ από τα αριστερά, η μπάλα έφτασε στον Κίτσιο ο οποίος έκανε την κεφαλιά… Η μπάλα στρωθηκε στον Πρεμέτη, ο οποίος με σουτ έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στο 20′ ήρθε το πρώτο γκολ του αγώνα  όταν ο Πρεμέτης έκανε την μεγάλη μπαλιά προς τον Καραδήμο, αυτός έσπασε αριστερά στον Σκεμπέ ο οποίος πέρασε τον Μακκα και έκανε το 0-1.

Στο 32′ ο Σκεμπές βγήκε στην κόντρα, ξεπέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο, αλλά ο Μάκκας.του είπε όχι με εντυπωσιακό τρόπο.

Κόρνερ του Χαλεπλή στο 40′ ο Τσούπρας ολομόναχος κάνει το σουτ εντός της περιοχής του Σκούρα, αλλά πόδι αμυντικού έδιωξε τη μπάλα μακριά

Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ο Μακκας σε μια εύκολη φάση έκανε λάθος εκτίμηση, έχασε τη μπάλα, την οποία πήρε ο Καραδήμος και με προβολή έκανε το 0-2.

Στην επόμενη φάση, ο Μακκας από μοιραίος έγινε σωτήρας, καθώς έβγαλε εκπληκτικά το σουτ του Καραδήμου εξ επαφής.

Το 0-3 έγινε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου όταν ο Κίτσιου με προβολή κέρδισε αμυντικούς και τερματοφύλακα.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Καραδήμο να σουτάρει από πλεονεκτική θέση αλλά ο Μάκκας του είπε και πάλι “όχι” με εντυπωσιακό τρόπο.

Στο 55′ της αναμέτρησης ο Γιώργος Ραχουτης έβαλε ένα γκολ σπάνιας ομορφιάς. Ο μεσοεπιθετικός της Θύελλας εκτέλεσε το φάουλ που κέρδισε ο Ζαλαωρας από τα αριστερά και δυνατό σουτ κέρδισε τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Το γκολ μπήκε σχεδόν από τα 30 μέτρα…

Πέντε λεπτά αργότερα, ο Ζαλαωρας έκανε ένα σουτ αλλά ο Σκούρας μπλόκαρε εύκολα. Το 1-4 για τον Πελασγιακό ήρθε όταν ο Σκεμπές έβγαλε την κάθετη πάσα στον Μπερτσιμά και αυτός με ωραίο πλασέ κέρδισε τον Μάκκα από κοντινή απόσταση.

Η Πελασγία είχε ένα ακόμη γκολ για την άμυνα της Θύελλας, όταν ο Σκεμπές έβγαλε με καταπληκτική κάθετη πάσα τον Μπερτσιμά τετ α τετ, αυτός έσπασε στον Μάνο, ο οποίος με δυνατό πλασέ έκανε το 1-5.

Παρόλο αυτά η ομάδα της Μεγάλης Βρύσης απάντησε στο γκολ των φιλοξενούμενων, με τον Ζαλαώρα και πάλι να σουτάρει από πλεονεκτική θέση κερδίζοντας τον Σκούρα για το 2-5.

Το τελικό σκορ το έγραψε ο Σκεμπές, με ωραίο πλασέ κάνοντας το τελικό 2-6.

Οι συνθέσεις του αγώνα:

dav

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button