FeaturedΑκαδημίεςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ποδαρικό με το αριστερό και για την Κ17!

Ποδαρικό με το αριστερό και για την ομάδα Κ-17 της Λαμίας η οποία στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υποδομών της Super League γνώρισε την εκτός έδρας ήττα με 3-1 από την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΣ Γιάννενα.

Η ομάδα του Αποστόλη Καραπλή βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 13ο λεπτό χάρη σε γκολ του Τσιούτσιου με κεφαλιά. Μάλιστα ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα τέρματά του δύο λεπτά αργότερα όμως το γκολ του ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Οι γηπεδούχοι είχαν και άλλες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο να πετύχουν και κάποιο δευτερο τέρμα, με κορυφαία το δοκάρι του Γροσάνη στο 23ο λεπτό. Η Λαμία ωστόσο ήταν αυτή που βρήκε το γκολ, ισοφαρίζοντας σε 1-1 με τον Νικολόπουλο πέντε λεπτά πριν το φινάλε του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι έφτασαν πολύ γρήγορα σε 2-1 με πέναλτι το οποίο έκανε ο Ματθαίου πάνω στον Ζώνιο. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γροσδάνης στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα. Η αντίδραση των κυανόλευκων ήταν άμεση και στο 54′ ο Νικολόπουλος έφτασε κοντά σε ένα 2ο γκολ, όμως ο πορτιέρο των γηπεδούχων με εξαιρετική επέμβαση έσωσε την εστία του. Αν και η Λαμία προσπάθησε να ισοφαρίσει για δεύτερη φορά το παιχνίδι, δεν τα κατάφερε, με τους Γιαννιώτες μάλιστα να φτάνουν και σε τρίτο τέρμα με τον Λέκκα στο 81ο λεπτό.

Τίποτα δεν άλλαξε ως τη λήξη του παιχνιδιού, με τους Ηπειρώτες να μένουν στη 2η θέση έχοντας πια 24 βαθμούς, και τους Φθιώτες να παραμένουν στην 6η θέση με 9 βαθμούς.

Νίκος Μώκος

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button