Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Σε ομάδα έκπληξη ο Καμαρά!

Ένας από τους σπουδαιότερους ποδοσφαιριστές που φορέσανε τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμία, ο Ανρί Καμαρά, ακούγεται για ομάδα έκπληξη από την Ελλάδα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «sportcyclades.gr»o Ανρί Καμαρά βρίσκεται σε συζητήσεις με την Ανω Μερά, της Μυκόνου.

Διαβάστε το ρεπορτάζ:

Στην Άνω Μερά ζητούμενο αποτελεί η διατήρηση της 1ης θέσης στον 1ο όμιλο προκειμένου ο σύλλογος να διατηρήσει το προβάδισμα που έχει και να ξεκινήσει με το αβαντάζ των δυο βαθμών στην β’ φάση.

Για να γίνει αυτό θα πρέπει να πραγματοποιηθούν και οι απαραίτητες μεταγραφικές κινήσεις που θα δώσουν τη δυνατότητα στο σύλλογο να ανέβει επίπεδο σε αυτή την κρίσιμη καμπή που βρίσκεται το πρωτάθλημα.

Τις τελευταίες ημέρες, οι πληροφορίες που έχουν φτάσει στο κατώφλι της ιστοσελίδας μας κάνουν λόγο ότι οι Μυκονιάτες φαίνεται που βρίσκονται σε συζητήσεις με έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή που τα τελευταία χρόνια έχει γίνει μόνιμος κάτοικος Ελλάδας.

Η αναφορά μας γίνεται στον 41χρονο, Ανρί Καμαρά που μετά την περσινή περιπέτεια του στα γήπεδο της Γ’ Εθνικής για λογαριασμό του Φωστήρα, έχει ανοιχτή γραμμή περιμένοντας κρούση από τους ιθύνοντες του συλλόγου.

Μιλάμε για έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή που το 2002 είχε φτάσει μέχρι τα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου με τα χρώματα της Εθνικής Σενεγάλης.

Με θητεία σε συλλόγους της Πρέμιερ Λιγκ και της Γαλλίας, ο Καμαρά σε περίπτωση που αποκτηθεί θα ανεβάσει το επίπεδο τς ομάδας κατακόρυφα.

Στρασμπούρ, Σέλτικ, Σαουθάμπτον, Νεσατέλ Ξαμάξ, Γκρασχόπερς, Σεντά, Γουίγκαν, Σελφιντ Γιουνάιτεντ, Ατρόμητο Αθηνών,, ΑΕΛ Καλλονής, Λαμία, Παναιτωλικό, Απόλλωνα Σμύρηνς και Ιωνικό είναι μερικές από τις ομάδες που έχει αγωνιστεί ο πρώτος εν ενεργεία σε συμμετοχές Σενεγαλέζος ποδοσφαιριστής (100 συμμετοχές). Ο “Τίτι” θα κληθεί να έρθει σε επαφή το προσεχές διάστημα με τους ιθύνοντες του σωματείου που είναι έτοιμοι να ταράξουν… τα λιμνάζοντα νερά των Κυκλάδων.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button