Β΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Έξι γκολ στη Μεγάλη Βρύση ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Σταυρό!

Στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Β Φθιώτιδας, ο Ολυμπιακός Λαμίας υποδέχθηκε τον Αστέρα Σταυρού, ως τυπικά γηπεδούχος στο γήπεδο της Μεγάλης Βρύσης.

Μία εύκολη νίκη πήρε η ομάδα του Ολυμπιακού Λαμίας, με αντίπαλο τον Αστέρα Σταυρού με σκορ 5-1 για την 11η αγωνιστική της Β Φθιώτιδας.

Το ματς:

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Σκαρμούτσο να χάνει τεράστια ευκαιρία για τον Ολυμπιακό Λαμίας, όταν ο Καλύβας έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά αλλά ο σέντερ φορ της γηπεδούχου ομάδας δεν κατάφερε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα του Δημητρίου.

Στο 7′ ο Παπαϊωάννου εκτέλεσε απευθείας το φάουλ που κέρδισε ο Σκαρμούτσος, με τον Δημητρίου να κάνει καταπληκτική επέμβαση και να σώζει την ομάδα του.

Στο 10 λεπτό είχαμε το 1-0, όταν ο 15χρονος τερματοφύλακας του Αστέρα Σταυρού πήγε να μπλοκάρει τη μπάλα ύστερα από σουτ επιθετικού, δεν έκανε καλή εκτίμηση της μπάλας και ο Μάγκας με κοντινή κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Να τονίσουμε πως στη συγκεκριμένη φάση τραυματίστηκε ο Δημητρίου και πέρασε εκτός ως αλλαγή καθώς συγκρούστηκε με τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού.

Σουτ του Καρτέρη λίγο αργότερα από πλάγια θέση η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 29′ ο Δημουλάς έκανε τη σέντρα στη μεγάλη περιοχή του Ντούλα, αλλά ο Αναστασόπουλος αστόχησε.

Όπως αστόχησε και ο Σκαρμούτσος στον ακριβώς επόμενο λεπτό όταν ο Παπαϊωάννου τον έβγαλε μόνο του αλλά ο σέντερ φορ της γηπεδούχου ομάδας δεν βρήκε στόχο.

Όμως στο 33′ ο Σκαρμούτσος πήρε το αίμα του πίσω, όταν ο Καλύβας τον έβγαλε τετ α τετ και αυτός αυτή την φορά ευστόχησε για το 2-0.

Η επόμενη καλή φάση του παιχνιδιού ήταν και γκολ για τον Ολυμπιακό Λαμίας.

Ο Καλύβας εκτέλεσε το φάουλ που κέρδισε συμπαίκτης του, η μπάλα είχε πορεία προς τα δίχτυα ο τερματοφύλακας του Αστέρα αρχικά μπλόκαρε αλλά έχασε τη μπάλα με αποτέλεσμα ο Λέντας να κάνει εύκολα το 3-0.

Ο Καλύβας σούταρε από μακρινή απόσταση αλλά η μπάλα πέρασε άουτ με το σκορ να παραμένει το ίδιο.

Δύο απανωτές ευκαιρίες για τη γηπεδούχο ομάδα, αρχικά ο Καλύβας εκτέλεσε ένα κόρνερ από τα αριστερά η μπάλα έφτασε στον Παπακώστα αλλά το σουτ που επιχείρησε ο μεσοεπιθετικός της ομάδας από τη Λαμία, έδιωξε με προβολή ο Σκοτίδας.

Το κόρνερ ανάλαβε και πάλι ο Καλύβας ο οποίος έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι του Μίλε, που είχε πάρει από τα πρώτα λεπτά τη θέση του Δημητρίου κάτω από το τέρμα.

Το 3-0 ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου…

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Σκαρμούτσο να περνάει ωραία τον προσωπικό του αντίπαλο από αριστερά, έβγαλε ωραία δεξιά στον Μάγκα, ο οποίος ήταν μόνος του, αλλά το σουτ που επιχείρησε περάσει ψηλά άουτ.

Μία καλή ευκαιρία για τον Αστέρα ήρθε όταν ο Σκοτίδας εκτέλεσε το φάουλ που κέρδισε ο Καρτερης λίγο κάτω από το κέντρο, ο Σέντης πετάχτηκε στο πίσω δοκάρι αλλά η κεφαλιά του πέρασε άουτ.

Ο Λέντας, με ωραίο μακρινό σουτ στο 80′ έκανε το 4-0, με τον Μίλε να μην μπορεί να αντιδράσει.

Εκπληκτικό σουτ από τον μέσο του Ολυμπιακού, εκμεταλλευόμενος βέβαια την απειρία του νεαρού τερματοφύλακα, του οποίου δεν ήταν και η φυσική του θέση, καθώς θυμίζουμε πως πέρασε στη θέση του Δημητρίου ο οποίος τραυματίστηκε στο πρώτο ημίχρονο.

Σε μια κόντρα επίθεση του Αστέρα Σταυρού ο Σέντης μπήκε στην περιοχή του Ντούλα, ανατράπηκε από τον Παρούση με την διαιτητή να σφυρίζει πέναλτι.

Ο Σκοτίδας ανέλαβε την εκτέλεση και από τα 11 βήματα έκανε το 4-1.

Ο Λέντας στο τέλος του αγώνα έγραψε το τελικό 5-1, με ωραίο πλασέ εντός της περιοχής του Μίλε!

Το σκορ έμεινε έως το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό να παίρνει τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

dav

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button