FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Με «συνταγή» Κυπέλλου ο Χάβος!

«Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει» λένε στο ποδόσφαιρο και κάπως έτσι σκέφτεται και ο Μάκης Χάβος για τον αγώνα του ΠΑΣ Λαμία με τον Άρη, έχοντας ορισμένες αλλαγές βέβαια στο μυαλό του.

Μετά από μία δύσκολη αλλά σημαντική νίκη, ο ΠΑΣ Λαμία επανέρχεται στη SuperLeague, για να αγωνιστεί εκτός έδρας, στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με αντίπαλο τον Άρη.

Ο πρώτο αγώνας το 2019 για τη Λαμία «κύλισε» πολύ θετικά, μιας και κέρδισε με 1-0 τον Παναθηναϊκό εντός έδρας για το Κύπελλο, βάζοντας τις βάσεις της για την πρόκριση στον επόμενο γύρο του θεσμού.

Σε εκείνο το παιχνίδι, ο Μάκης Χάβος είχε αρκετές αλλαγές στα πρόσωπα που απαρτίζαν την ενδεκάδα, μιας και έλλειπαν οι Σαράνοφ και Μελίσσας, Μπλάζιτς, Βάντερσον που ήταν όλοι τους εκτός αποστολής, ενώ ο Μπερτόλιο ήταν στον πάγκο όπως και ο Γιάννης Σκόνδρας.

Θέση στο βασικό σχήμα, πήραν οι δύο νέοι, ο Μπεχαράνο και ο Τομάς οι οποίοι άφησαν πολύ θετικές εντυπώσεις, ενώ ντεμπούτο έκαναν και οι δύο τερματοφύλακες της ομάδας Μπαντής και Κάτσικας.

Τώρα, όσο αφορά το παιχνίδι της Δευτέρας με τον Άρη δεν φαίνεται πως θα έχουμε σημαντικές αλλαγές στο βασικό σχήμα της ομάδας σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στο «τριφύλλι».

Μία αλλαγή θα είναι σίγουρα η χρησιμοποίηση ενός εκ των Σαράνοφ ή Μελίσσα στο τέρμα, ενώ στο στην άμυνα δεν αναμένουμε κάποια αλλαγή, με τους Αντέτζο, Πλιάτσικα, Βασιλαντωνόπουλο και Ασίγκμπα να παραμένουν.

Τώρα, όσο αφορά το κέντρο της ομάδας ο Μάρκο Μπλάζιτς κατά 90% δεν θα αγωνιστεί μιας και ταλαιαπωρείται από τραυματισμό, άρα και εδώ θα έχουμε τους Μπεχαράνο και Δημούτσο ως αμυντικά χαφ.

Επίσης, αριστερά στη μεσαία γραμμή θα παραμείνει ο Επστάιν, μιας και δεν υπάρχει και άλλος που μπορεί να αγωνιστεί στη θέση αυτή, ενώ από τα δεξιά θα έχουμε κατά πάσα πιθανότητα αλλαγή στο πρόσωπο που θα αγωνιστεί.

Ο Τάσος Καραμάνος, αποχώρησε τραυματίας από τον αγώνα Κυπέλλου και ίσως ο Χάβος να τον προφυλάξει για τα επόμενα παιχνίδια που έρχονται. Αν συμβεί κάτα τέτοιο τότε ίσως δούμε τον Μπερτόλιο να παίζει δεξιά ως πλάγιος μεσοεπιθετικός και ο Τομάς να αγωνίζεται πίσω από τον σέντερ φορ, τον Μπαράλες.

Βέβαια, υπάρχει και το ενδεχόμενο να δούμε τον Σκόνδρα να παίζει ως δεξί μπακ, τον Βασιλαντωνόπουλο να προωθείτε στα χαφ και ο Μπερτόλιο να επιστρέφει στη θέση του, δηλαδή ως «δεκάρι».

Το καλό είναι πως επιλογές υπάρχουν στο ρόστερ της ομάδας, αλλά δεν είμαστε σίγουροι αν είναι αυτές οι επιλογές που θέλει ο Χάβος να έχει.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button