Β΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Πιέστηκε… αλλά έβαλε τέσσερα η Θύελλα Ροδωνιάς!(pics)

Νικηφόρα συνέχισε την πορεία της η Θύελλα Ροδωνιάς, η οποία προσπέρασε και το εμπόδιο της μαχητικής Τσούκας, που ενώ έμεινε πίσω στο σκορ από το πρώτο λεπτό, δεν τα παράτησε!

Στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Β΄Φθιώτιδας, η Θύελλα Ροδωνιάς κέρδισε δύσκολα με 4-2 σκορ την Τσούκα εντός έδρας.

Διαβάστε το ρεπορτάζ:

Σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο, που όσο περνούσε η ώρα γινόταν βαρύτερος και επικίνδυνος για τη σωματική ακεραιότητα των παικτών, η γηπεδούχος ομάδα του Πάνου Παλιούρα, πήρε τη νίκη, απέναντι στην φιλοξενούμενη ομάδα της Τσούκας, η οποία αν και έχανε από το 1ολεπτό προηγήθηκε με 1-2, αλλά οι γηπεδούχοι εμφανώς ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, πήραν τη νίκη, πλησιάζοντας την κορυφή, εκμεταλλευόμενοι την ήττα του πρωτοπόρου Ευρυτανικού και μπήκαν με το δεξί για το νέο έτος.

Με το καλημέρα οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με κοντινό πλασέ του Σκαρή, όταν πήρε την πάσα του Σχουλή από αριστερά, κάνοντας το 1-0.Στο 5΄κεφαλιά του Σχουλή, μετά από εκτέλεση κόρνερ, πρώτα απέκρουσε ο Χαλής και μετά η μπάλα χτύπησε στη συμβολή των δοκών. Στη συνέχεια η μπάλα στρώθηκε στον Ντζιαβίδα Γιάννη, που σούταρε από κοντά στέλνοντας τη μπάλα απελπιστικά άουτ.

Νέα ευκαιρία στο 10΄για τη Ροδωνιά, όταν ο Σκαρής έβγαλε σέντρα και ο Ντζιαβίδας Γιάννης από κοντά με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα πάλι άουτ! Και ενώ οι γηπεδούχοι κυριαρχούσαν στον αγων/κό χώρο, χάνοντας ευκαιρίες, ήρθε η ισοφάριση για τους φιλοξενούμενους, όταν ο Παπαευθυμίου Ν. με σουτ μέσα από την περιοχή στο 23΄έκανε το 1-1.

Οι γηπεδούχοι στο 35΄είχαν το καλό σουτ του Σκαρή, αλλά η μπάλα να καταλήξει λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι. Νέα ευκαιρία για τη Ροδωνιά με τον Σχουλή να πασάρει στον Σκαρή, αλλά αυτός από πολύ κοντά να μην βρίσκει τη μπάλα να τη σπρώξει στα δίχτυα.

Και με την έναρξη του Β΄μέρους επιβεβαιώθηκε ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου, όταν οι φιλοξενούμενοι και με τη βοήθεια του λασπωμένου τερέν σημείωσαν με τον Ταργαζίκη το 1-2. Από το σημείο εκείνο και μετά υπήρξε ένας επιθετικός μονόλογος των γηπεδούχων. Έτσι είχαμε σουτ του Σκαρή στο 55΄λίγο άουτ, όπως και αυτό του Ζαγγανά στο 60.

Στο 61΄όμως οι γηπεδούχοι έκαναν το 2-2,  πάλι με τον Σκαρή με σουτ μέσα από την περιοχή, αφού η μπάλα κοντράρισε και σε παίκτη των φιλοξενούμενων. Στο 73΄ο Σκαρής και πάλι έβαλε την ομάδα του μπροστά, όταν με σουτ μέσα στην περιοχή σημείωσε το 3-2 κάνοντας ταυτόχρονα το δικό του προσωπικό χατ τρικ και στο 87΄ο Σχουλής με πέναλτι, που κέρδισε ο Σκαρής σε τράβηγμά του μέσα στην περιοχή, έκανε το τελικό 4-2.

Το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο, βάση της απόδοσης των παικτών των δύο ομάδων στον βαρύ αγων/κό χώρο του γηπέδου της Ροδωνιάς, ο οποίος θα χρειαστεί πολύ κόπο να γίνει και πάλι όπως ήταν πριν τον αγώνα.

Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν στον διαιτητή για την επίτευξη του τρίτου και τέταρτου γκολ

Να σημειωθεί πως στο 42΄τραυματίστηκε ο ποδ/στής Κόκκοτας Γιάννης των γηπεδούχων και μεταφέρθηκε στο Γ.Νοσοσκομείο Λαμίας, με ρινικό κάταγμα, όπως διαπιστώθηκε εκεί.

Οι παίκτες της ΘΥΕΛΛΑΣ στο τέλος αφιέρωσαν τη νίκη στον τραυματία συμπαίκτη τους, αποδεικνύοντας πως η ομάδα αποτελεί οικογένεια πάνω απ΄όλα.

Διαιτητής της συνάντησης ο Δημητρίου Σ., με βοηθούς τους Ζαφείρη Γ. και Βλάχο Ευάγγ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Α.Σ. “ΘΥΕΛΛΑ” ΡΟΔΩΝΙΑΣ(Π. Παλιούρας): Γκερπενής, Φλέσσας, Ζαγγανάς Ν., Γεωργαλής(89΄Σφέτσας), Κόκκοτας(42΄λ.τρ. Σύρος), Κίτσος, Σχουλής, Ζαγγανάς Η.(82΄Αμούντζιας), Σκαρής, Ντζιαβίδας Γιάννης, Καλαντζής(37΄Γαρουφαλής)

Α.Ο ΤΣΟΥΚΑ (Τάκης Παπαϊωάννου): Χαλλής, Κολώνιας, Μέρρας Κ., Βασιλειάδης, Παπαντωνίου, Πολύμερος, Παπαευθυμίου, Λαμπαδιάρης, Τασούλας, Καλοπήτας Η.(69΄Στεφανής Α.) Ταργαζίκης(67΄Μέρρας Γ)

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button