Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ολυμπιακός: Πικέρες και Μενσά για το αριστερό άκρο

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στα υπόψη τον αριστερό μπακ της Πενιαρόλ και αυτόν της Σάλτσμπουργκ.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στα υπόψη τον αριστερό μπακ της Πενιαρόλ και αυτόν της Σάλτσμπουργκ.

Ο Ολυμπιακός δεδομένα θα κινηθεί για αριστερό μπακ ανεξαρτήτως της παραμονής ή όχι του Χοσέ Χολέμπας. Θα υπάρξει μία επαφή του ίδιου με τον Πέδρο Μαρτίνς, όμως όλα δείχνουν ότι ο έμπειρος αμυντικός δεν θα συνεχίσει στους «ερυθρόλευκους». Έτσι, το βάρος πέφτει στην ενίσχυση της συγκεκριμένης θέσης.

Σύμφωνα με τον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ Fm 94,6 ο Ολυμπιακός έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Ουρουγουανού Χοακίν Πικέρες της Πενιαρόλ. Είναι 23 ετών, κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου και φέτος είχε 12 συμμετοχές. Ο απολογισμός του με την τελευταία ήταν 48 συμμετοχές και 10 ασίστ. Έχει παίξει, επίσης στη Ρίβερ Πλέιτ Μοντεβιδέο (21 αγώνες, 3 γκολ, 2 ασίστ) και τη Ντεφενσόρ (33 ματς, 6 ασίστ).

Στην πειραϊκή ομάδα προτάθηκε και ο Γκανέζος Γκίντεον Μενσά. Επίσης 23 ετών, διεθνής με την Εθνική ομάδα της χώρας του. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ήταν δανεικός από τη Σάλτσμπουργκ στη Γκιμαράες (23 συμμετοχές). Έχει αγωνιστεί σε Στουρμ Γκρατς (15 αγώνες), Ζούλτε Βάρεγκεμ (23 συμμετοχές) και Λίφερινγκ (47 συμμετοχές).

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button