Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Δεν πάει Ιάλυσο τελικά ο Πινιώτης!

Και ενώ όλα έδειχναν πως Άγγελος Πινιώτης θα φορέσει τη φανέλα του Ιάλυσου, τα δεδομένα άλλαξαν για τον πρώην μέσο του ΠΑΣ Λαμία.

Δεν θα ολοκληρωθεί εν τέλει η μεταγραφή του Άγγελου Πινιώτη στον Ιάλυσο.

Ο νεαρός μέσος είχε συμφωνήσει σε όλα με την ομάδα του Σάκη Παπαβασιλείου, ωστόσο η επιθυμία του να βρει συμβόλαιο στο πρωτάθλημα της Superleague, χαλάει οριστικά την μεταγραφή.

Πιο συγκεκριμένα ο Ιάλυσος είχε έρθει σε συμφωνία τόσο με την Λαμία, όσο και με τον 22χρόνο μέσο, το οποίο επιβεβαιώθηκε και από το επίσημο σάιτ της ομάδας από την Φθιώτιδα. Τις τελευταίες ώρες όπως μας ανέφερε και ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή Αναστάσιος Πηφέας, εμφανίστηκε ενδιαφέρον από ομάδα της Superleague με αποτέλεσμα ο Πινιώτης να αλλάξει την απόφαση του.

Αναλυτικά όσα μας ανέφερε: «Ενώ είχαμε συμφωνήσει σε όλα με τον Ιάλυσο και τον Μιχάλη Χατζηνικήτα, τις τελευταίες ώρες υπήρξε τηλεφώνημα στον Άγγελο Πινιώτη για ενδιαφέρον ομάδας από την Superleague με αποτέλεσμα να ζητήσει λίγο χρόνο να εξετάσει τις προτάσεις. Ο Ιάλυσος δεν μπορούσε φυσιολογικά και δικαιολογημένα να περιμένει χάνοντας πολύτιμο χρόνο για να ενισχύσει το ρόστερ του κι αυτός έχει ως συνέπεια να ναυαγήσει οριστικά το θέμα της μεταγραφής κυρίως με δίκη μας υπαιτιότητα».

ΠΗΓΗ: xxsports

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button