Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ανανέωσε με Λεβαδειακό ο Καραχάλιος!

Παίκτης του Λεβαδειακού έως το 2021 θα είναι ο Ζήσης Καραχάλιος, ο οποίος ανανέωσε το συμβόλαιό του με την βοιωτική ΠΑΕ.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Η Π.Α.Ε. Λεβαδειακός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο Ζήσης Καραχάλιος ανανέωσε το συμβόλαιό του και παραμένει στην ομάδα μέχρι το 2021.

Ο Ζήσης Καραχάλιος γεννήθηκε στις 10 Ιανουαρίου 1996. Ο 23 χρονος μέσος του Λεβαδειακού που πριν λίγες μέρες γιόρτασε τα γενέθλιά του είναι διεθνής και αρχηγός της Εθνικής ομάδας των Ελπίδων.

Στη Λιβαδειά ήρθε τον Ιούλιο του 2016 από την Αναγέννηση Καρδίτσας. Στην πρώτη του χρονιά στην ομάδα (2016-17) μέτρησε 14 συμμετοχές πετυχαίνοντας μάλιστα και 1 γκολ. Την επόμενη χρονιά (2017-18) μέτρησε 8 συμμετοχές και τη φετινή χρονιά (2018-19) μετράει 11 συμμετοχές στους 15 αγώνες της Super League. Συνολικά δηλαδή στο πρωτάθλημα μετράει 33 συμμετοχές και 1 γκολ.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button