FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Λείπεις Μάρκο, λείπεις!

Όλες οι ομάδες της SuperLeague έχουν ένα ποδοσφαιριστή όπου όχι μόνο βασίζονται πάνω τους, αλλά «χτίζουν» όλη την ομάδα στις πλάτες τους. Αυτός ο ποδοσφαιριστής για τον ΠΑΣ Λαμία είναι ο Μάρκο Μπλάζιτς καλώς ή κακώς για μερικούς…

Άδικη και οδυνηρή ήττα εχθές για τον ΠΑΣ Λαμία, αυτή από τον Άρη. Ο Ματίγια εκμεταλλεύτηκε την ασυνεννοησία στην άμυνα της κυανόλευκης ομάδας και ευστόχησε από μακρινή απόσταση με φάουλ, κάνοντας το 1-0 που ήταν και το τελικό σκορ.

Παρά την ήττα, από τον ΠΑΣ Λαμία δεν έλειψε σχεδόν τίποτα εχθές. Και ευκαιρίες για πάρει το παιχνίδι είχε και μπάλα έπαιξε για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα αλλά και στάθηκε απέναντι στον Άρη μέσα στην έδρα του επάξια, δείχνοντας το πως δεν είναι μία ομάδα της σειράς.

Ένα πράγμα έλειψε εχθές από τον ΠΑΣ.

Και αυτός είναι ο Μάρκο Μπλάζιτς. Ο Σέρβος, όπως σας είχε ενημερώσει το LamiaSports μετά το τέλος των διακοπών των Χριαστογέννων, αντιμετώπιζε πρόβλημα στη γάμπα και ακολουθούσε πρόγραμμα φυσικοθεραπειών με αποτέλεσμα να χάσει και τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο αλλά και το χθεσινό παιχνίδι.

Καλώς ή κακώς, παίκτες με την ποιότητα του Μπλάζιτς και την εμπειρία του, μόνο ζημιωμένη μπορεί να βγάλουν μία ομάδα όπως η Λαμία. Ο 33χρονος μέσος, είναι το μυαλό του κέντρου της ομάδας, είναι πλέον φέτος ο φυσικός της αρχηγός και εκτός αυτού έχοντας δει τα στατιστικά του στη SuperLeague γνωρίζουμε πως όταν λείπει ο Μάρκο, ο ΠΑΣ δύσκολα μπορεί να ελέγξει το κέντρο του.

Να θυμήσουμε απλά πως πέρυσι ο Μπλάζιτς ήταν ο κορυφαίος πασέρ της κατηγορίας αφήνοντας πίσω του τον Φορτούνη του Ολυμπιακού αλλά και τον Μάνταλο της ΑΕΚ, ενώ και φέτος βρίσκεται μέσα στην 5άδα.

Ευχόμαστε μόνο… γρήγορη ανάρρωση!

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button