Άλλα αθλήματαΤοπικά Σπορ

“Έσπερου ανάβασις”

Η νίκη του Έσπερου Λαμίας επί του Φαίακα Κέρκυρας… μέσα από τα μάτια του Esperou Lamias BC fan club.
Ακολουθεί η ανάλυση του αγώνα:
‘’ΕΣΠΕΡΟΥ …ΑΝΑΒΑΣΙΣ και τελικό  69-63 με ΦΑΙΑΚΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ’’.
Την Κυριακή 13-01-2019, διεξήχθη στο  κλειστό Χαλκιοπούλειο  Λαμίας, ο αγώνας Β’ Εθνικής Ανδρών basketball, μεταξύ των ομάδων ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ –  ΦΑΙΑΚΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ .
Το σκορ ανά δεκάλεπτο ήταν,(12-19),(35-37),(52-48),και τελικό (69-63).
Η ομάδα μας ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ πέτυχε την τέταρτη (4η ) συνεχόμενη νίκη και έκανε το πρώτο μικρό βήμα, για την παραμονή στην κατηγορία.
Το παιχνίδι απέναντι στην πολύ καλή ομάδα του ΦΑΙΑΚΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ εξελίχθηκε σε ένα πραγματικό ντέρμπυ, με συνεχείς εναλλαγές στο  ενδιάμεσο σκόρ, και στο τελευταίο δεκάλεπτο οι παίκτες μας, με καθαρό μυαλό και απόλυτη συγκέντρωση στα αμυντικά τους καθήκοντα, κατάφεραν μία σημαντική νίκη.
Το τελικό νικηφόρο αποτέλεσμα είναι ακόμη ένα λιθαράκι, στην μεγάλη προσπάθεια που καταβάλει το σύνολο της ομάδας  ώστε να φθάσουμε στον τελικό στόχο της καθιέρωσης στην Β΄Εθνική κατηγορία.
Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να κάνουμε για την συγκινητική παρουσία,(παρά το ακατάλληλο της ώρας ,14:00 μμ.)των  φιλάθλων της πόλης ,οι οποίοι βοήθησαν με το χειροκρότημά τους, να  φθάσει η ομάδα μας στο σπουδαίο νικηφόρο αποτέλεσμα.
Ελπίζουμε ,βλέποντας από κοντά την προσπάθεια  και κατάθεση φιλοτιμίας όλων των παικτών μας, να προσπαθήσουν και οι ίδιοι να γίνουν πολλαπλασιαστές, κοινοποιώντας την καλή εμφάνιση των αθλητών μας και στους πολλούς  απόντες φίλους του αθλητισμού, ώστε να τους παρακινήσουν να παρευρεθούν στα επόμενα παιχνίδια του πρωταθλήματος.
Καλή μας συνέχεια.
Esperos lamias bc fan club
ΛΑΜΙΑ 14-1-2019

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button