FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Τα λάθη της τα μείωσε… αλλά τις τελικές της δεν τις αύξησε!

Άκρως εκπαιδευτική η χθεσινή ήττα για τον ΠΑΣ Λαμία…

Για την 16η αγωνιστική της SuperLeague ο ΠΑΣ Λαμία ηττήθηκε με σκορ 1-0, χάρη σε ένα γκολ πραγματικά απίστευτο και τυχερό του Ματίγια.

Κοιτώντας τώρα τα στατιστικά του ΠΑΣ από το χθεσινό παιχνίδι, θα δει κανείς πως η ομάδα του Μάκη Χάβου έχει μειώσει κατά πολύ τα λάθη της. Μπορεί εχθές να ήταν ένα παιχνίδι δύσκολο, σε μία έδρα που λίγες ομάδες θα καταφέρουν να σταθούν, παρόλο αυτά η «κυανόλευκη» ομάδα έκανε μόλις 35 λάθη.

Τα περισσότερα από τη Λαμία τα είχε ο Μπερτόλιο, ο οποίος προσπαθούσε να κρατήσει μπάλα και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κάνει 10 στο σύνολο λάθος. Τα περισσότερα από αυτά ήταν έπειτα από λάθος πάσες του Αργεντινού.

Για να καταλάβετε τη διαφορά όσο αφορά τα λάθη, ο Άρης έκανε 47 στο σύνολο και τα περισσότερα τα είχε ο Μαρτίνεζ με τον Ματέο Γκαρσία.

Παρόλο αυτά, ο ΠΑΣ Λαμία μπορεί να μείωσε τα λάθη του αλλά δεν αύξησε και τις τελικές του.

Όταν είχε αναλάβει ο Χάβος την ομάδα οι μεσοεπιθετικοί αλλά και ο επιθετικός δημιουργούσαν συνεχώς ευκαιρίες για γκολ και τότε λέγαμε πως ήταν θέμα χρόνο να αρχίσει η ομάδα να σκοράρει.

Δυστυχώς, όσο περνάει ο καιρός οι τελικές αντί να αυξάνονται μειώνονται και «κλοιός σφίγγει». Εχθές η Λαμία είχε 5 τελικές προσπάθειες, με μόλις τις δύο να έχουν τροχιά προς το τέρμα του Κουέστα, όπου δυστυχώς και τα δύο τα έβγαλε επιτυχημένα εκτός ο Ισπανός γκολκίπερ του Άρη.

Το συμπέρασμα απ΄όλη αυτή την κατάσταση είναι πως ή θα πρέπει ο Μπαράλες και οι άλλοι επιθετικοί να εκμεταλλεύονται στο έπακρο τις λιγοστές ευκαιρίες που τους δίνεται ή ομάδα να αρχίζει να δημιουργεί περισσότερες τελικές προσπάθειες.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button