Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Άρης: «Στροφή» σε ΠΑΣ, ατομικό για Μαντσίνι

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του Άρη, με τους «κιτρινόμαυρους» να ξεκινούν την προετοιμασία τους για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Κλεάνθης Βικελίδης (03/04, 17:00). #slgr #arisfc #Mancini #slgrinterwetten #season2021_2022

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του Άρη, με τους «κιτρινόμαυρους» να ξεκινούν την προετοιμασία τους για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Κλεάνθης Βικελίδης (03/04, 17:00).

Πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρύσιου περιλάμβανε το πρόγραμμα των παικτών του Άρη, με το σύνολο του Χερμάν Μπούργος να δουλεύει πάνω στην τακτική, ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ.

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι ακολούθησε για άλλη μια ημέρα ατομικό πρόγραμμα.

Όπως αναφέρουν οι «κιτρινόμαυροι»:

Μετά το ρεπό του Σαββατοκύριακου, επιστροφή στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του Άρη, ενόψει του αγώνα της ερχόμενης Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Κλεάνθης Βικελίδης (03/04, 17:00), στο πλαίσιο της 3ης Αγωνιστικής των Playoffs του πρωταθλήματος Super League Interwetten.

Η σημερινή προπόνηση ήταν πρωινή και έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου (ασκήσεις νευρομυϊκού συντονισμού, ασκήσεις τεχνικής και παιχνίδια τακτικής) με τον Ντάνιελ Μαντσίνι να συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα.

Αύριο, Τρίτη, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας (πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο»).

Διαβάστε επίσης

Back to top button