FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ο ΠΑΣ Λαμία η μάχη της παραμονής… και ο ανορθόδοξος πόλεμος!

Όλοι γνωρίζαμε από το καλοκαίρι πως ο ΠΑΣ Λαμία και φέτος θα είχε ως πρώτο στόχο, την γρήγορη παραμονή του. Η ομάδα όμως δεν έχει να αντιμετωπίσει πλέον μόνο τους αντιπάλους της εντός αγωνιστικών γραμμών… αλλά και τον ανορθόδοξο πόλεμο που δέχεται από τα ρουφιανόπαιδα μερικών!

Έπειτα από 15 αγώνες στη SuperLeague και με τον αγώνα κόντρα στον Απόλλων Σμύρνης να εκκρεμεί, ο ΠΑΣ Λαμία έχει μαζέψει 11 βαθμούς, βρίσκεται δύο θέσεις πριν τον πάτο της βαθμολογίας και πλέον όλοι γνωρίζουμε πως η παραμονή θα έρθει μόνο μέσω μίας αδιάκοπης μάχης.

Στην ομάδα άλλαξαν πολλά από το καλοκαίρι όπου ξεκίνησε τη δεύτερη χρονιά της στη SuperLeague και ευτυχώς άλλαξαν προς το καλύτερο. Ο Μάκης Χάβος ανέλαβε την ομάδα, της οποίας άλλαξε ριζικά τη νοοτροπία και τον τρόπο παιχνιδιού, φέρνοντας άλλον αέρα στη Λαμία. Και λέμε άλλο αέρα, καθώς άρχισε ο σύλλογος να μοιάζει με επαγγελματική ομάδα, όπως ο Αστέρας Τρίπολης, ο Παναιτωλικός και ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Προφανώς, ο Έλληνας τεχνικός δεν είναι θεός και σίγουρα κανένας δεν πίστεψε πως από τη μία στιγμή στην άλλη θα αρχίσει ο ΠΑΣ να κερδίζει εντός και εκτός έδρας τα παιχνίδια του και πως θα την βγάλει από το άγχος της παραμονής εν ριπή οφθαλμού. Όμως, η εικόνα που παρουσιάζει η Λαμία στους περισσότερους αγώνες της, ικανοποιεί και «αρέσει».

Τα αποτελέσματα παρόλο αυτά, δεν φέρνουν τους βαθμούς που έχει ανάγκη η ομάδα και δικαιολογημένα υπάρχει μία γκρίνια. Όμως, μακάρι να ήταν μόνο αυτή η αγωνιστική γκρίνια , που θα είχαμε να αντιμετωπίσουμε. Όπως όλοι έχετε καταλάβει, η «κυανόλευκη» ομάδα δεν έχει αντιπάλους μόνο εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου.

Ένας ανορθόδοξος πόλεμος έχει ξεκινήσει από τον Σεπτέμβριο, με δημοσιεύματα και ρουφανιές να βάζουν στο στόχαστρο την ομάδα, τους προπονητές αλλά και τους ανθρώπους γύρω από αυτήν.

Εννοείται πως από τους «παρατρεχάμενους» που βοηθούν τους κακοπροαίρετους να κάνουν κακό στη Λαμία, δεν θα μπορούσαν να αφήσουν εκτός από το «παιχνίδι» τους και τους ποδοσφαιριστές.

Άλλους τους βγάζουν άχρηστους, άλλους απλήρωτους, μερικούς γκρινιάρηδες και τους σημαντικούς «φευγάτους». Απώτερος στόχος των ρουφιάνων… η αποσταθεροποίηση του συλλόγου που προσπαθεί να μην γίνει το «ασανσέρ» της SuperLeague.

To χειρότερο όλων;

Οι άνθρωποι που βοηθούν αυτούς που πολεμάνε άνανδρα τη Λαμία, είναι άνθρωποι που ζούνε από την ομάδα, ως παράσιτα εννοείται. Πανηγυρίζουν με τη λύπη της ομάδας και ξενερώνουν με τη χαρά της. Όλοι τους γνωρίζουν, όλοι ξέρουν τι λένε αλλά κανείς δεν μιλά. Κανείς δεν παίρνει θέση και με την ΠΑΕ να μένει αμέτοχη. Πάλι καλά που πήρανε θέση για το θέμα του Μάρκο Μπλάζιτς…

Σαν να μην συμβαίνει τίποτα…

Λίγα λόγια από τον «Θεσσαλονικιό» που ορισμένοι πίστεψαν και πιστεύουν ακόμη πως ήρθε στη Λαμία για να κάνει κακό στην ομάδα, αλλά όπως αποδεικνύεται φοβήθηκαν και φοβούνται να μην τους χαλάσουμε το δικό τους παιχνίδι!

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button