Νέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Θέμα με το ΟΑΚΑ ενόψει ΠΑΟ – ΠΑΣ Λαμία!

Προβληματισμός στον Παναθηναϊκό για τον χλοοτάπητα του ΟΑΚΑ, ενόψει της αναμέτρησης για το Κύπελλο με τον ΠΑΣ Λαμία.

Προβληματισμός επικρατεί στον Παναθηναϊκό ενόψει του επαναληπτικού με τη Λαμία, καθώς στο ΟΑΚΑ θα παιχτούν δύο αγώνες με διαφορά μόλις 26 ωρών.

Ανησυχία για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στο ΟΑΚΑ υπάρχει στο στρατόπεδο των “πρασίνων”. Η ΕΠΟ όρισε τον επαναληπτικό της ΑΕΚ με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό για την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου (17:15) και μόλις 26 ώρες μετά (Πέμπτη 24/1, 19:30) θα γίνει το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Λαμία, κάτι που σημαίνει ότι θα επιβαρυνθεί σημαντικά ο χλοοτάπητας.

Στον Παναθηναϊκό είχαν ειδοποιήσει από την αρχή της χρονιάς την ΕΠΟ πως ενδεχομένως προκύψει πρόβλημα στη διάρκεια της σεζόν στα ματς Κυπέλλου με το ΟΑΚΑ, επειδή το χρησιμοποιεί σαν έδρα της και η ΑΕΚ κι εν τέλει το βρίσκουν μπροστά τους. Εκτιμούν για παράδειγμα ότι θα μπορούσε ο ένας να παίζει Τρίτη κι ο άλλος Πέμπτη, αλλά αυτό σημαίνει ότι θα έπρεπε να υπάρξει συνεννόηση και με τη Superleague, καθώς η ΑΕΚ αγωνίζεται την Κυριακή (20/1) στο πρωτάθλημα.

Ο Δώνης ζήτησε πάντως να γίνει το καλύτερο δυνατόν κι έτσι μετά το ματς με τους Χανιώτες την επόμενη εβδομάδα, θα μπει συνεργείο στο ΟΑΚΑ για να προσπαθήσει να βελτιώσει τον αγωνιστικό χώρο. Είναι δεδομένο ωστόσο ότι σε περίπτωση βροχοπτώσεων, θα δυσκολέψει πολύ το έργο τους.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι την επόμενη εβδομάδα θα γίνουν τέσσερα ματς σε διάστημα οχτώ ημερών στο μεγαλύτερο στάδιο της χώρας, αφού ΑΕΚ και Παναθηναϊκός αγωνίζεται εντός έδρας τόσο στο πρωτάθλημα (η ΑΕΚ για τη 17η αγων., ο ΠΑΟ για τη 18η), όσο και στο Κύπελλο.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button