Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Φέρνει Χερμάν Ριβέρο ο Τεννές στον Απόλλων!

Έτοιμος να πραγματοποιήσει την πρώτη του μεταγραφική κίνηση στο μεταγραφικό παζάρι είναι ο Απόλλων Σμύρνης! Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ελαφρά Ταξιαρχία βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτηση του Χερμάν Ριβέρο!

Ο 26χρονος Αργεντινός επιθετικός έχει ελεύθερος εδώ και μερικές ημέρες από την Ντεφενσόρ που αγωνιζόταν και αναμένεται μέχρι την Παρασκευή να βρεθεί στην Αθήνα για τις τελικές διαπραγματεύσεις και την υπογραφή του συμβολαίου του!

Ο Χερμάν Αριέλ Ριβέρο ξεκίνησε την καριέρα του Κλαμπ Φλανδρια, ενώ έχει αγωνιστεί σε Φένιξ, Πλάτσα Κολόνια, Λα Καγιέρα και Ντεφενσόρ. Έχει εμπειρία τόσο από το πρωτάθλημα της Αργεντινής αλλά κυρίως από την πρώτη κατηγορία της Ουρουγουάης, ενώ έχει αγωνιστεί τόσο στο Κόπα Λιμπερταδόρες όσο και στο Σουνταμερικάνα!

Με ύψος 1,82 και καλό του πόδι το δεξί, ο Ριβέρο θα κάνει για πρώτη φορά το υπερατλαντικό ταξίδι για λογαριασμό του Απόλλωνα Σμύρνης! Είναι εξαιρετικός κεφαλοσφαιριστής, δυνατός στον αέρα και γενικότερα βγάζει έναν δυναμισμό στον τρόπο παιχνιδιού του, ενώ παίζει πολύ με πλάτη προς το τέρμα.

πηγή: sportfm

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button